Blocs
Image default
Auto

Waarom kopen als u ook een Citroën Berlingo kunt leasen?

Afhankelijk van uw wensen kunt u de leasevorm kiezen die het beste bij uw situatie past. U betaalt iedere maand een bedrag aan de leasemaatschappij. Bij een financial lease is de auto bij het aflopen van het contract uw volledige eigendom. Het onderhoud dient u dan zelf te betalen. Er bestaat ook een leasevorm waarbij dit in het contract zit inbegrepen, dit heeft een operational lease. Heeft u maar voor korte tijd de Citroën Berlingo nodig dan kunt u tevens kiezen voor een short lease. Dit is een soort huurconstructie.

Het kiezen van een leasemaatschappij Wilt u Citroën Berlingo leasen? Tegenwoordig zijn er vele bedrijven waar u de lease van uw bedrijfswagen kunt onderbrengen. Vele dealerbedrijven hebben hun eigen leasemaatschappij. U kunt dan direct bij het bestellen van de auto het leasecontract bij hetzelfde bedrijf laten onderbrengen. U weet dan meteen met wie u zaken doet. Ook zijn er diverse zelfstandige leasemaatschappijen. Het loont om verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Let hierbij niet alleen op het bedrag wat u elke maand dient te betalen, verdiep u ook in de diverse voorwaarden. Uiteindelijk kunt u zaken doen met de leasemaatschappij die het beste aansluit op uw wensen.

Waarom kiest u voor een Citroën Berlingo? De Citroën Berlingo is leverbaar in diverse uitvoeringen zodat deze altijd past bij de uitstraling en de wensen van uw bedrijf. De vormgeving van deze auto is niet alleen mooi maar ook zeker praktisch te noemen. Buiten de kleur kunt u teven kiezen voor diverse opties om uw ritten in deze bedrijfswagen zo comfortabel mogelijk te maken. Met de uitgebreide range aan zuinige motoren is er altijd een die het beste bij uw rijstijl past. Tevens is de Citroën Berlingo met zowel handgeschakelde als automatische transmissies te verkrijgen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier