Blocs
Image default
Auto

Veel veilige kilometers met de Volkswagen Caddy

Waar het bij bedrijfswagens om gaat, is niet alleen dat ze over voldoende laadruimte beschikken en zuinig zijn in het verbruik, maar vooral ook dat ze moeiteloos veel veilige kilometers kunnen maken. De Volkswagen Caddy zal je op dit punt zeker niet teleurstellen. In de nieuwste uitvoeringen zijn een groot aantal innovaties toegepast om de veiligheid en het gemak van de bestuurder nog verder te vergroten. Praktische assistentiesystemen zorgen voor optimaal rijplezier en de sterke motor is zuinig, betrouwbaar en voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Voordelen voor mens en milieu.

Ontspannen rijden

In een Volkswagen Caddy is het ontspannen rijden. Zittend in een ergonomische stoel, luisterend naar je favoriete muziek uit het nieuwste radio- en entertainmentsysteem, terwijl je auto je met het gemak van een Cruise Control snel en veilig naar de plaats van bestemming brengt. Dit alles in de wetenschap dat een Volkswagen Caddy leasen de beste beslissing was die je hebt kunnen nemen. Voor een vast bedrag per maand worden alle zorgen je uit handen genomen en heb je een wagen in handen, die je alles biedt waar jouw onderneming om vraagt: ruimte, comfort en veiligheid. 

Lease gemak

Voor veel ondernemers is administratie niet het leukste onderdeel van de bedrijfsvoering. Zij houden zich liever bezig met hun huidige en toekomstige klanten, dan met het bijhouden van onderhoudsschema’s, reparatiekosten, verzekeringen, kilometerstanden en de noodzakelijke wegenbelasting. Het gemak van een lease overeenkomst is dan ook groot. De leasemaatschappij neemt je de zorgen uit handen en regelt al die zaken, waar je je kostbare tijd liever niet aan besteed. Voor een vast bedrag per maand weet je waar je aan toe bent en worden eventuele problemen direct voor je opgelost. Dat is pas makkelijk ondernemen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier