Blocs
Image default
Auto

Slaag binnenkort in 1 keer bij Gelijk Geslaagd!

Een theoriecursus in Rotterdam waarbij je gegarandeerd de eerste keer slaagt. Zou jij daarvoor in zijn? Gelijk Geslaagd heeft jou en je vrienden veel te bieden. Oefenen met echte examenvragen bijvoorbeeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het CBR. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen is een ZBO, oftewel een zelfstandig bestuursorgaan. Dit klinkt ingewikkeld, maar het betekent eigenlijk gewoon dat het CBR overheidstaken uitvoert, maar dat het niet direct onder een van de ministeries valt. De hoofdtaak is het beoordelen of bestuurders in staat zijn goed en veilig aan het verkeer deel te nemen. Twee dingen zijn hierbij belangrijk: de rijvaardigheid en de medische conditie. Het CBR bestaat uit vier onderdelen:

-theorie;

-rijvaardigheid;

-rijgeschiktheid;

-CCV. CCV is de afkorting van Contactcommissie Vakbekwaamheid. Deze commissie verzorgt de examens voor professionals op de weg, de vaart en in de lucht. Het hoofdkantoor van het CBR staat in Rijswijk.

Leiden, Haag en meer!

Je auto theorie in Leiden halen, is dat jouw doel? Je kunt je vandaag nog aanmelden via de website van Gelijk Geslaagd. De cursussen van Gelijk Geslaagd worden in de volgende plaatsen gegeven: Rijswijk/Den Haag, Leiden en Rotterdam/Barendrecht. Wil je meedoen? Vul dan online wat gegevens in zoals je naam, email-adres, adres en telefoonnummer. Heb je alles genoteerd? Klik dan op ‘aanmelden’ en je ontvangt direct een bevestigingsmail. De kosten voor Rijswijk/Den Haag bedragen op dit moment €69 exclusief €31 voor het examen. In de andere steden wordt een bedrag van €89 gevraagd en ook dit is exclusief de examenkosten. Inbegrepen zijn sowieso: heldere lessen in de ochtend, een lunchpakket, het vervoer naar het CBR en de examenreservering bij het CBR.

Heb je nog vragen? Je kunt bellen met Gelijk Geslaagd: 085 – 401 87 34 of 06 27 65 41 36. Mail je liever? Gebruik dan info @ gelijkgeslaagd. nl. En dan is er ook nog een online contactformulier.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier