Blocs
Image default
Auto

Gemakkelijk een Mercedes Vito leasen

Een Mercedes Vito leasen is voor een zpp’er of mkb’er praktisch en voordelig. Als ondernemer wil je graag snel en comfortabel verschillende plekken kunnen bezoeken om bijvoorbeeld klanten te zien. Je kan natuurlijk een eigen auto aanschaffen, maar bij Auto Lease Centrale kun je eenvoudig een auto leasen. Met name de Mercedes Vito is een aangename auto die zeer geschikt is voor ondernemers. Bovendien is een Mercedes Vito leasen erg voordelig voor jou. Een groot gedeelte van de kosten die je normaal zou moeten betalen bij reparaties of onderhoud, zit al bij de lease prijs inbegrepen.

Met Mercedes Vito leasen weet je precies waar je aan toe bent

Je komt met het leasen van een auto niet voor onaangename verrassingen te staan. De wegenbelasting, de kosten van de verzekering zijn deel van jouw vaste lage maandbedrag. Het restwaarde risico wanneer jouw auto klaar is voor vervanging, is helemaal niet aan de orde. Een bijkomend voordeel van online een Mercedes Vito leasen is een nog lagere prijs voor jouw comfortabele auto. Wij hebben als online bedrijf niet te maken met  zeer lage overheadkosten. Autodealers en leasemaatschappijen rekenen overheadkosten. Deze kosten zijn een aanvulling op de prijs die je al zult betalen voor de auto. Doordat wij zeer lage overheadkosten hebben en bovendien ook nog speciale kortingen, kunnen wij de Mercedes Vito voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Onderweg zonder stress met Auto leasen zzp

Als ondernemer ben je vaak in eigen land onderweg. Ook kan het voorkomen dat je naar het buitenland moet voor afspraken. Het is dan fijn om te weten dat je kunt rekenen op 24-uurs hulpverlening in het geval je ergens problemen op de weg ervaart met de Mercedes Vito. Dit geeft jou minder zorgen onderweg zodat je je volledig kunt focussen op jouw onderneming. Het zakelijk leasen was nog nooit zo voordelig en aantrekkelijk.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier