Blocs
Image default
Auto

De Renault Trafic: de beste keuze als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid

De Renault Trafic heeft door zijn praktische vorm een laadruimte waarmee u al uw goederen veilig kunt vervoeren. De cabine is uitgerust met de meest innovatieve snufjes om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. De ergonomische stoelen en de radio cd-speler met bluetooth functie maken van uw bedrijfswagen een comfortabele werkplek. De Renault Trafic is uitgerust met de meest actuele veiligheidstechnieken. Met diverse handgeschakelde of automatische transmissies en een uitgebreide range aan zuinige motoren is er altijd een Renault Trafic die bij uw wensen past.

Renault Trafic leasen 

Wij hebben de voordelen van leasen voor u op een rij gezet Door te kiezen voor het leasen van een bedrijfswagen rijdt u altijd in het laatste model van de Renault Trafic. Hiermee bent u verzekerd dat u altijd beschikt over de zuinigste motoren en de laatste veiligheidssystemen. U hoeft niet in een keer een groot bedrag te missen. Door iedere maand een vast bedrag te betalen aan de leasemaatschappij weet u altijd waar u aan toe bent. U hoeft niet te sparen voor onderhoud, dit zit gewoon in het maandbedrag. Ook zorgen om slijtage aan de banden en het ieder jaar vergelijken van de beste verzekeraar behoort hiermee tot de verleden tijd.

Kies een leasemaatschappij die bij u past Er zijn diverse bedrijven waarbij u het leasecontract kunt onderbrengen. Maar hoe kunt u nu het beste een keuze maken uit al deze bedrijven? Uiteraard wilt u niet te veel betalen voor het leasen van uw Renault Trafic. Het loont daarom zeker om bij diverse maatschappijen offertes op te vragen. Let u echter niet alleen op de prijs, ook de randvoorwaarden wil per bedrijf nog wel eens verschillen. U kunt hierbij denken aan de hoogte van het eigen risico of de al dan niet beperkte keuze uit bedrijven waar u uw Renault Trafic mag laten repareren.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier