Blocs
Image default
Auto

Velgenreiniging en Velgenborstels

Het onderhoud van je velgen

Voor het goed onderhouden van je velgen gebruik je altijd een velgenreiniger en een velgenborstel. Dit is de allerbeste manier om je wielen mooi en netjes te houden. Daarom was je ze regelmatig met een velgenreiniger. Let er echter op dat sommige velgenreinigers agressieve stoffen bevatten, waardoor je ze niet te lang in moet laten trekken. Als je de velgen met velgenreiniger hebt gereinigd is het altijd belangrijk de velg goed na te spoelen met schoon water. Voor een goede velgenreiniger kan je de shop van Truckwash 1 bekijken. Nadat je de velgen gereinigd hebt heb je ook een velgenborstel nodig om de banden mooi schoon te krijgen.

Het kiezen van een velgenborstel

Velgenborstels vind je ook in het assortiment Truckwash 1. Met zo’n stevige borstel verwijder je eenvoudig de oude beschermlagen en vuil dat goed vast zit. Een perfecte velgenborstel is de Vikan Velgenborstel. Dit is een harde borstel die garantie geeft op een mooi resultaat. Het kan heel goed zijn dat je met één velgenborstel je velgen goed schoon krijgt. Echter kan het ook zo zijn dat je met die borstel toch net niet bij moeilijk bereikbare plekken komt en dan kan het een goede keuze zijn om er nog een ander model velgenborstel bij te nemen. Daarom vind je in de shop ook een grotere velgenborstel van Rilsan terug.

Vergeet de rest van de wagen niet te poetsen

Na het onderhoud van de velgen is het onderhoud van de overige onderdelen ook belangrijk. Een auto, vrachtwagen of caravan poetsen dient nou eenmaal regelmatig te gebeuren. Niet iedereen vind het leuk, maar het is erg belangrijk. Een vrachtwagen of caravan poetsen is misschien thuis wat lastiger. Dit kan je ook doen bij Truckwash 1 gelegen in Rilland en Roosendaal. Daar hebben ze onder andere een speciale wasbox voor caravans met een trap, zodat je het dak ook perfect kan reinigen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier