Blocs
Image default
Auto

Zakelijk leasen voor ondernemers

Als je als ondernemer een eigen bedrijf opzet, kun je rekenen op tal van onvoorziene, grote uitgaven. De aanschaf van een eigen auto kan dan een aanvullend hoge investering zijn, waar je niet op zit te wachten. Het kan dan verstandig zijn om een auto te leasen. Maar hoe pak je dit aan en hoe weet je wat je kunt verwachten?

Advies via offerte

Gelukkig kunnen leasemaatschappijen als Auto Lease Central je hierover voldoende adviseren en voorzien van informatie. Zodra je een aanvraag doet voor een zakelijk auto leasen, word je binnen een uur teruggebeld om het gehele proces door te spreken. Er wordt gekeken naar je wensen en verwachtingen en eveneens kun je alle vragen stellen die je hebt. Zo krijg je alle informatie die nodig is om een goede keuze te maken. Er wordt vervolgens een offerte opgesteld die op jouw specifieke situatie is afgestemd. Hierin staat alles wat je moet weten en kun je tot zakelijk leasen overgaan.

Financieel voordeel

Voor ZZP-ers en ondernemers is het voordeliger om een auto te huren dan om er zelf één aan te schaffen. Je betaalt zo maandelijks een vast bedrag, waar veel gangbare kosten reeds bij zijn inbegrepen. In een vast bedrag betaal je zo gelijk voor het gebruik van de auto, het onderhoud en eventuele reparaties en ook de verzekeringen zijn gedekt. Je hoeft zo niet achteraf nog aanvullende kosten te verwachten, wanneer de auto voor reparatie naar de garage moet. Dit komt voor rekening van de leasemaatschappij. De auto is immers hun eigendom. Je weet zo precies waar je aan toe bent.

Fiscaal voordeel bij zakelijk leasen

Ook met betrekking tot de belastingen kun je rekenen op aanvullend voordeel. Zo zijn de kosten die je maandelijks betaalt voor zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale en de kosten die je voor brandstof maakt, aftrekbaar als bedrijfsonkosten. Deze kosten kun je dus terugvragen, waardoor je van nog meer voordeel profiteert.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier