Blocs
Image default
Auto

Lease auto voor het hele gezin

Wil jij een lease auto voor het hele gezin? Met private lease kan je de meest uiteenlopende grotere modellen auto’s leasen. Deze gezinsauto’s zijn maandelijks te leasen tegen een vast bedrag, waar de meest uiteenlopende kosten bij zijn inbegrepen. Het enige wat je zelf nog betaalt voor de lease auto is de brandstof en, in geval van schade door schuld, het eigen risico. Bij de meeste maatschappijen ligt dit eigen risico voor de lease auto rond de 300 euro. Natuurlijk kun je bij meerdere leasemaatschappijen terecht als je een gezinsauto wilt leasen. Het is dan ook zeker de moeite waard om de verschillende aanbieders eens met elkaar te vergelijken.

Een lease auto met private lease

Private lease, ook wel privé lease genoemd, is de meest populaire vorm van leasen voor particulieren. Er zijn veel leasevormen, zoals short lease, operational lease, private lease en financial lease. Echter, in de praktijk zijn er voor particulieren eigenlijk maar twee leasevormen. Dit zijn private lease en financial lease. Bij private lease kies je voor een lease auto die helemaal nieuw uit de fabriek komt. Het is dan ook aan jou om de eerste kilometers op de teller te zetten. Je kunt met private lease kiezen voor een leaseperiode vanaf twee jaar tot maximaal vijf jaar, afhankelijk van de leasemaatschappij.

Financial lease is goedkoper

In verreweg de meeste gevallen is financial lease goedkoper, echter, in dit geval krijg je geen nieuwe auto. Je kiest dat voor een tweedehands lease auto die direct van jou wordt. Aan het einde van de lease periode heb je de auto afbetaald en is deze helemaal van jou. Bij private lease betaal je niet af aan de auto, maar ‘huur’ je deze als het ware. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto in en kan je weer een nieuwe auto met een nieuw contract leasen. Soms kan je de auto ook kopen tegen de dagwaarde.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier