Blocs
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen met reclame

Je kan tegenwoordig heel gemakkelijk goedkoop auto leasen. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Zo heb je bijvoorbeeld ook de optie om in een auto met reclame te gaan rijden. Diverse leasemaatschappijen hebben deze mogelijkheid in hun aanbod. Hierbij kan je een auto naar wens leasen en wordt deze van bestickering voorzien. Je hebt in de meeste gevallen geen keuze in het soort bestickering dat er op de auto wordt aangebracht. Je moet dan ook afwachten wat voor boodschap er op je auto komt te staan. Echter, de reclame zorgt wel voor extra financieel voordeel.

Goedkoop een auto leasen met of zonder bestickering

Aan een lease auto zonder bestickering kan je in veel gevallen niet zien dat het om een lease auto gaat. Dit vinden veel mensen prettig. Daarnaast zijn er auto’s te leasen zonder reclame, maar met de vermelding ‘private lease’ op de achterbumper. Deze vermelding is standaard en zorgt niet voor extra financieel voordeel. Echt goedkoop een auto leasen doe je door te kiezen voor een auto met opvallende bestickering. Vaak bevindt de bestickering zich op beide zijkanten en op de achterkant van de auto. Rijden met reclame kan je gemiddeld 50 euro voordeel op leveren per maand. 

Je kunt bij meerdere maatschappijen terecht

Goedkoop een auto leasen met reclame is een optie die door meerdere leasemaatschappijen wordt aangeboden. Je kan dan ook de tarieven van deze verschillende maatschappijen vergelijken om daadwerkelijk zo goedkoop mogelijk uit te zijn met je lease auto. Het is hierbij aan te raden niet alleen naar de prijzen te kijken, maar bijvoorbeeld ook naar het model auto, naar de mate van bestickering, naar de voorwaarden en de lengte van de leaseperiode. Ook deze zaken kunnen per leasemaatschappij namelijk erg van elkaar verschillen. Door goed te vergelijken kom je zeker bij de goedkoopste optie uit.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier