Blocs
Image default
Hobby en vrije tijd

Gratis webmail account bij Telenet

Wanneer men op zoek gaat naar een betrouwbare provider van telecomdiensten, is Telenet een voor de hand liggende keuze. Telenet is vooruitstrevend in het aanbieden van telefonie, digitale televisie en internet. De provider voorziet steeds nieuwe mogelijkheden om de gebruikerservaring als te optimaliseren, waardoor men als klant steeds het gevoel heeft op de eerste plaats te komen. Als afnemer van internet bij Telenet krijgt men automatisch een account toegekend voor webmail, wat een leuk, gratis voordeel is voor de klant.

Het beheren van Telenet webmail

Webmail van Telenet is een gebruiksvriendelijke tool om online communicatie in goede banen te leiden. Het inloggen verloopt vlot en snel via de login website van Telenet. Wanneer men de behoefte voelt om de webmail naar persoonlijke voorkeur in te richten, is dit geen enkel probleem. Er is een zeer duidelijk samengesteld menu voor de instellingen, waarmee men snel en handig de webmail kan personaliseren. Hierdoor kan men steeds met het hoogste gebruiksgemak mails verzenden en ontvangen.

Telenet webmail : een wereld van voordelen

Naast het gegeven dat de webmail zeer gemakkelijk in te stellen is, zijn er nog een heel aantal andere voordelen die samenhangen met het gebruik van de dienst. Hierbij springen vooral volgende voordelen in het oog : 

 

  • Men kan mails van diverse verschillende e-mailadressen laten toekomen bij de webmail via Telenet

  • Men kan steeds rekenen op ondersteuning van de Telenet klantendienst

  • Men kan steeds de juiste uitstraling aan online communicatie verlenen

  • Er wordt een ruime opslagruimte ter beschikking gesteld

 

Naast deze voordelen zijn er uiteraard nog een aantal andere pluspunten, maar het is duidelijk dat de keuze voor Telenet Webmail snel gemaakt is.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier