Blocs
Image default
Bedrijven

hulp bij HR

is er wel is iets fout gegaan in de verwerking van het salaris bij u op de zaak? Dat is niet zo raar. Problemen met de administratie gebeuren op een dagelijkse basis over heel Nederland. Dit gebeurt voornamelijk omdat de werkgever hier niet voor is opgeleid. Logisch ook, want het goed kunnen omgaan met dit soort administratief werk vereist veel tijd, aandacht en moeite. Als dit één keer gebeurd is er nog geen man overboord. Maar als dit nou meerdere malen achter elkaar gebeurd is het toch slim om hulp in te schakelen.

Wij bij CBBS willen u graag hierbij helpen. Met onze HR software zijn uw administratieve problemen verleden tijd! Door ons simpelweg te benaderen via de mail kunnen wij al grootse veranderingen maken in uw organisatie. 

Maar het werken met salarissen is niet alles wat wij doen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor HR, consultancy en consultant HR! Dit lijkt voor u als beginnende ZZP’er misschien niet zo belangrijk, maar het zal u zeker helpen in de toekomst wanneer de overheid uw gegevens komt controleren. Er zit geen zekerheid in dat dit gaat gebeuren, maar als de overheid toch langs komt kunt u in ieder geval geen boete krijgen voor een verkeerd CAO. Die boetes zijn namelijk erg hoog en dat is wel het laatste wat u wilt als ondernemer!

Het afstaan van uw administratie is geen schande, heel veel mensen doen het zelfs tegenwoordig. En als u toch besluit om deze administratie uit handen te geven kunt u het beter doen bij een klein bedrijf, zij kunnen u immers meer tijd en aandacht geven. Hierdoor krijgt u meer zekerheid en rust. CBBS is geen groot bedrijf dat u slechts ziet als een nummer. CBBS ziet u als een ondernemer die wij graag willen helpen! Als u dus besluit om de administratie niet meer zelf te doen, kom dan een keer langs en ervaar de aandacht die u gegeven wordt zelf!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier