Blocs
Image default
Bedrijven

waterpompshop.nl

Een toilet met broyeur, de oplossing voor uw zwaartekracht probleem.

 

Bent u in de problemen gekomen, omdat u uw toilet niet kan doorspoelen, doordat deze onder het afvoer niveau zit. Dit gebeurt als een toilet bijvoorbeeld wordt geplaatst in de kelder of souterrain. In dat geval is een toilet met elektrische waterpomp het beste alternatief voor dit soort situaties. Dit soort pompen zijn speciaal ontworpen voor het naar boven verwijderen van afvalstoffen naar een groter drainagesysteem.

 

Deze vuilwaterpomp wordt gebruikt op plekken als u dus onder het maaiveld zit. Een broyeur is eigenlijk niet meer een elektrische vuilwaterpomp die voor de afvoer zorgt naar het riool. Het voordeel hiervan is dat er meer sanitair op aan kan worden gesloten zoals: douche, wastafel en toilet, wasmachine, etc.

 

Een elektrische waterpomp is ideaal als hulp voor je afvoerwater.

 

Het concept bestaat al enkele jaren. In 1958 is de eerste versie van de “Up Flush-toilet” uitgevonden en gelanceerd in West-Europa door het merk “Saniflo”. Gelukkig heeft dit systeem de afgelopen tien jaar veel aan populariteit gewonnen. Tegenwoordig met het huidige woningtekort, is iedereen extra ruimte aan het creëren in zijn bestaande woning, door bijvoorbeeld de kelder om te toveren in woonruimte.

 

Ook ideaal als toepassing voor ruimtes die niet geschikt zijn voor het toevoegen van extra leidingen. Het grootste voordeel van een vuilwaterpomp is dat ze overal kan worden geïnstalleerd, ongeacht de beschikbaarheid van traditioneel sanitair of drainagesysteem. Ze biedt een uitstekend alternatief voor gebieden die niet eerder waren bedoeld om een toilet te hebben.

 

Voorkom verstoppingen: installeer een elektrische waterpomp op de afvoer.

 

Het belangrijkste verschil tegenover een traditioneel toilet is dat de lozing niet naar beneden gaat. Maar opkomend uit de achterkant in de afvalvermaler en een pomp tank, die het afval vermaalt en vervolgens omhoog pompt rechtstreeks naar het bestaande de riool. Voeg een gootsteen en douche toe aan de pomp voor het afvoeren van de complete badkamer.

 

Bekijk altijd de situatie goed van tevoren, zodat de juiste broyeur geschikt voor de gewenste afvoercapaciteit en lengte wordt geïnstalleerd. Op de website van waterpompshop.nl zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar voor verschillende situaties. Er zitten geen beperkingen aan dit soort toepassingen van briljante systemen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier