Blocs
Image default
Bedrijven

printen van codes

Zoekt u iets om uw producten te coderen? Als u even op het internet zoekt zult u vast wel snel wat tegen komen. Maar hoe weet u nou welk bedrijf nou het juiste aanbied? Ieder bedrijf heeft op hun site een kleine beschrijving van wat ze doen. Maar bij geen enkel bedrijf staat het echt goed beschreven waardoor er snel verkeerde aankopen worden gedaan. En dan is het terug sturen een nachtmerrie waar de klantenservice onvriendelijk is en u een voor u nutteloos product in de maag gesplitst. Erg onhandig want een dod printer is alleen nuttig als je hem ook echt nodig hebt!

Wij zijn KBA metronic en wij helpen u een handje als het gaat om deze producten. wat ons anders maakt dan de rest is onze enorme ervaring en onze klantgerichte werkwijze. Wij doen er alles aan om u niet alleen het juiste product te geven, maar dat ook nog is te doen op een manier dat u het product met een glimlach kan gebruiken. Zo geven wij goede, uitgebreide uitleg en gaan wij het beste met klanten om. Wij geven namelijk samples weg zodat u kunt testen wat u gaat kopen en u kunt het product zelf ook uittesten.

Neem onze sleeves printer als voorbeeld. Als u een QR printer goed wilt gebruiken moet u ook goed begrijpen hoe QR codes werken. Ons bedrijf geeft u een goede uitleg, samples om uit te testen en leent u het product voor een paar dagen. Als het daarna allemaal goed bevalt mag u de code printer over kopen voor vaste tarieven. Als het niet in de smaak valt zullen onze medewerkers samen met u een oplossing vinden voor eventueel een ander product zodat u als nog het gewenste resultaat krijgt.

Benieuwd geworden naar onze goederen en diensten? Bezoek snel onze website of neem contact op met onze servicebalie als er onduidelijkheden zijn. Zij helpen u graag of verbinden u door naar de desbetreffende collega die wel het antwoord weet.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier