Blocs
Image default
Auto

Bedrijfsauto leasen met financial lease

Je kan een bedrijfsauto leasen met financial lease. Deze leasevorm wordt over het algemeen gezien als de tegenhanger van operational lease. Beide leasevormen zijn geliefd onder ondernemers. Wanneer je ervoor kiest een bedrijfsauto te leasen met financial lease, dan kies je er in de meeste gevallen voor om een tweedehands bedrijfsauto te leasen. Echter, het is bij enkele leasemaatschappijen ook mogelijk om met een nieuwe bedrijfsauto een financial leasecontract aan te gaan. Dit is dan financieel wel weer wat minder voordelig. De maandprijs die je voor een nieuwe bedrijfsauto betaalt ligt aanzienlijk hoger dan wanneer je kiest voor financial lease voor een tweedehands bedrijfsauto. 

Voordelig een bedrijfsauto leasen die van jou wordt

Een tweedehands bedrijfsauto leasen met financial lease betekent eigenlijk dat je van begin af aan direct al wordt gezien als eigenaar van het voertuig. Je draagt dan ook zelf de grootste verantwoordelijkheid over de auto. Het idee achter financial lease is dat je de bedrijfsauto volledig afbetaalt tijdens de leaseperiode. Je kan het dan ook goed vergelijken met een aankoop op afbetaling, al zijn er wel enkele kleine verschillen te noemen. Uiteindelijk is de auto echt helemaal van jouw onderneming wanneer de contractperiode afloopt. In sommige gevallen dien je nog een slotbetaling te doen, maar in de meeste gevallen is de aankoop van de bedrijfsauto rond met de betaling van de laatste leasetermijn.

Een tweedehands bedrijfsauto leasen

Bij financial lease gaat het dus vaak om het leasen van een tweedehands bedrijfsauto, waardoor de maandprijs voor het leasen vaak aantrekkelijk laag ligt. Je hoeft ook zeker niet bang te zijn dat je in de zogenaamde ellende van een ander gaat rijden, want alle bedrijfsauto’s die met financial lease worden aangeboden zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Deze bedrijfsauto’s zijn wel tweedehands, maar toch relatief jong.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier