Blocs
Image default
Auto

De beste prijs voor je auto

 

Je zal al gemerkt hebben dat je auto verkopen via het internet een lastige klus kan zijn als je je enkel richt op tweedehands websites. Dan bieden particulieren op je auto en die gaan zo laag bieden dat je niet echt meer wil verkopen. Tenzij er een serieuze bieder tussen zit zou je het nog overwegen. Maar tot dan blijft de auto staan en ga je niet over tot verkoop. Een auto opkoper die ook via het internet werkt is dan wel de beste keuze. Deze zal je een prijs aanbieden volgens de dagwaarde van de auto en je zo tot verkoop verleiden.

Je wil zoveel mogelijk geld ontvangen voor je auto dat spreekt voor zich. Om een bod te kunnen laten uitbrengen zal de opkoper enkele gegevens van je auto nodig hebben. Merk en model van de auto, kilometerstand, motortype en dergelijke meer. Geef eventueel ook door mocht er zichtbare schade zijn aan de carrosserie en mocht er iets verkeerd gaan met de motor. Die zaken spelen wel mee om de auto dagwaarde te bepalen. Het zou jammer zijn een mooi bod te moeten laten gaan omdat je die informatie niet hebt doorgegeven. De opkoper zal je een eerlijk bod geven, daar mag je zeker van uitgaan. Het is natuurlijk de bedoeling die auto terug door te verkopen, dus de marge moet interessant genoeg zijn. Maar daar kan je in overeen komen bij een onderhandeling. Of ben je onmiddellijk tevreden van de prijs dan kan je direct overgaan tot verkoop.

De auto verkoop valt of staat dus met de gegevens die je kan aanleveren. Een paar duidelijke foto’s geeft ook direct een duidelijk beeld  van de staat van de wagen. Een beetje vuil op de wagen, daar kan je nog doorkijken, maar blutsen en schade dat zal de waarde toch bepalen van de auto.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier