Blocs
Image default
Verbouwen

Duurzame PVC of aluminium ramen? Voor wat kies jij?

Pvc ramen zijn aan een opmars bezig en daar heeft het groeiend besef betreffende duurzaamheid ongetwijfeld mee te maken. Ook op het vlak van akoestiek en isolatie zijn zowel pvc als aluminium ramen een uitstekende keuze. Enkel het budget en het materiaal maken hier het verschil.

Bij MeesterPlaatser denken we natuurlijk met je mee, en adviseren we je de optimale ramen voor in je woonst. We komen ter plaatse kijken, zorgen voor een vakkundige opmetingen en maken een vrijblijvende offerte op maat.

 

Onderhoudsvriendelijk PVC en aluminium ramen

In tegenstelling tot bij bijvoorbeeld houten ramen, heb je aan pvc en aluminium ramen amper onderhoud. Je hoeft ze niet te schilderen en zijn bovendien 100% recycleerbaar. Pvc profielen staan erom bekend stof en vuil af te weren.

 

Een ontzettend brede waaier aan kleuren voor je ramen en deuren

Een waaier aan kleuren staat ter beschikking als je kiest voor pvc of alumium. Zo vind je ongetwijfeld de kleur die perfect bij je smaak en/of woonst past. Van klassiek tot modern en alles wat daartussen zit is mogelijk. Uiteraard tonen we je bij MeesterPlaatser graag alle mogelijkheden. Onze adviseurs hebben steeds een stalenboek bij zich en kunnen je alle kleuren tonen.

Weet dat we bij MeesterPlaatser enkel werken met ramen en deuren van toonaangevende leveranciers. Zo kun je steeds zeker zijn van de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt. Bovendien kennen onze vaklui deze ramen door een door, waardoor we een perfecte plaatsing kunnen garanderen.

Wist je trouwens dat PVC ramen ook uitstekend bestand zijn tegen zwakke zuren, basen, benzine en vetten. In een stedelijke omgeving worden ze dus amper aangetast. Ze zijn ook kleur- en vormvast, waardoor je er jaren plezier van hebt.

 

Vraag je gratis offerte nu aan

Bij Meesterplaatser.be zijn we thuis in pvc ramen. We hebben een ruim aanbod en werken al jaren met dit materiaal, waardoor onze vakmensen er uiterst bedreven mee zijn. We kiezen ook resoluut voor topmerken en voor kwaliteit. Daardoor hebben we misschien niet de goedkoopste pvc ramen op de markt, maar prijs-kwaliteit zijn we onklopbaar.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier