Blocs
Image default
Dienstverlening

Wat is het loon van een marketeer?

In Nederland is het praten over je salaris of het bekend maken aan anderen nogal redelijk taboe.   De eigenaar van management team, Jan Dijkgraaf wilt het taboe weg werken dat mensen niet openlijk over zijn of haar salaris kan praten.  Zelf heeft hij het salaris dat hij verdiende bij zijn oude werkgever al bekend gemaakt waardoor hij jou wilt aanzetten om hetzelfde te doen. Tot op heden heeft hij nog niet veel reactie hierop gehad, één lezer heeft  het aangedurfd om zijn loon openlijk te maken via een reactie.    Maar hoe zit het nu met de loonverwerking van een marketeer?  Het is duidelijk dat voor de marketeers er eindelijk positief nieuws en dat de salarissen gestegen zijn in deze sector.

In Amerika zijn de salarissen van de marketeers met maar liefst 6 procent gestegen.  De Global Pay Summary  onderzoek door het Mercer Human Resources Consulting bedrijft kan men concluderen dat  Marketingdirecteurs die in Amerika aanwezig zijn veruit het hoogste salaris bezitten. Hoewel lopen  zowel wij als ons buurland Duitsland  niet ver achter op de Amerikaanse marketingdirecteuren.  Duitsland en Nederland zijn behoren ook tot de hoogste in deze lijst.  Volgens een onderzoek zou een Marketingdirecteur in Nederland op jaarlijkse basis maar liefst een  loon ontvangen van ruim 157.000.000 euro. Dit is beduidende meer dan CFO’s of de Human Resources collega’s die respectievelijk een jaarloon vergaren van 141.000.000 euro en 140.400 euro.

Voor ervoor te zorgen dat je bedrijf een optimaal salaris aanbied en zodat alles volgens  de wettelijke regelgevingen verloopt kan je best  een loonservice aannemen die dit voor jou doet.  Het bedrijf dat wij jou willen aanraden is CBBS, dit is een salarisadministratie bedrijf die een salarisservice voor jou op maat aanbied. Zij bezitten over jarenlange ervaring op verschillende aspecten  zoals personeelsadministratie en salarisverwerking

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier