Blocs
Image default
Internet marketing

Website laten maken

Start je een nieuwe onderneming vandaag? Dan moet je online aanwezig zijn en daarvoor kan je het best van bij de start een website laten maken.

Iedereen heeft internet

Dezer dagen heeft bijna 95% internet en een computer. Als dat niet aanwezig is, dan gebruiken mensen tablets of smartphones om informatie op te zoeken op het internet. Dat zijn allemaal potentiële klanten uiteraard. Je producten of diensten zijn voor het ganse land, of zelfs voor nabij liggende buurlanden. Via het internet zijn er geen grenzen meer en daar kan je met een website zeker en vast op inspelen.

Responsive?

Wat is een responsive website? Dat is een website die zich automatisch aanpast aan het beeldscherm. Dus op zowel desktop, laptop, tablet als smartphone is je website goed te zien, en kunnen bezoekers makkelijk door je menu de pagina’s vinden vol informatie.

KMOwebdiensten.be levert websites steeds responsive af. Aangezien er nu meer zoekopdrachten zijn via smartphone is dat een vereiste.

Zelf updaten

KMOwebdiensten.be maakt websites met WordPress, een zeer handig CMS waarmee je zelf updates aan tekst en afbeeldingen kan doen. We leveren ook een handleiding mee zodat je alle updates zelf kan doen specifiek voor de functies van je website.

Website laten maken Aalst

We zijn gevestigd in Aalst, maar werken over gans Vlaanderen en Nederland. Zoals hierboven al vermeld is het internet grenzenloos, en vinden klanten hun weg via Google naar onze diensten.

Zo hebben we klanten uit Vlaanderen, Nederland en Frankrijk. Vaak Belgen die een onderneming opzetten in het buitenland, maar toch liever met een webdesign bedrijf uit eigen land werken. Dan gaat alle communicatie via email of telefoon.

Woon je dichter in de buurt, dan kunnen we vrijblijvend een afspraak inplannen om jouw vragen te beantwoorden.

http://www.youtube.com/watch?v=7A8BcBZXu1I

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier