Blocs
Image default
Winkelen

Thermoskan met vogeltje dé kerst hit voor 2019

Ben jij ook al aan het aftellen naar de kerst? Nog even en dan is het weer zover. Dan mogen we weer genieten van een gezellige kerstboom in huis, het samen zijn met vrienden en familie, het lekkere eten en de vele gezellige kerstmarkten. Veel Nederlanders en Belgen kopen de dagen voor kerst ook graag kerst cadeautjes voor hun geliefden. Heel erg leuk, maar best wel een dingetje, want wat ga je dit jaar kopen?

Frusqo thermoskan met vogeltje een ware hit!

Mocht jij toevallig een lootje hebben getrokken van één van je vrouwelijke gezins of familieleden? En heeft zij het lootje blanco gelaten omdat ze simpelweg geen cadeautje voor zichzelf wist te vragen? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Koop voor haar een Frusqo thermoskan! Ik zie je denken, thermoskan? Zijn dat niet van die saaie koffie en theekannen die je kunt afsluiten zodat ’t drinken warm blijft? Ja precies, we hebben het inderdaad over deze bruikbare accessoire. Maar saai? Die kannen van Frusqo zijn echt alles, behalve saai! Ik vind ze stijlvol, een tikkeltje eigenwijs, speciaal, best wel een eye-catcher. Ik vind ze leuk én grappig. En eigenlijk zou ik er zelf ook dolgraag wel eentje willen hebben. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleurtjes en het leuke is dat er boven op de draaidop een goud vogeltje of gouden pauw zit. Dat maakt die kannen hip en eigenlijk zo leuk, dat je ze zelfs als je ze niet gebruikt, graag nog als versiering op tafel zou kunnen laten staan. Een hippe thermoskan dus voor je moeder, je vriendin, je zus of goede vriendin!!!

En verder? Verder hoorde ik dat ook heel veel mensen sokken onder de kerstboom leggen. En laten we eerlijk zijn, zo’n gek idee is dat nog helemaal niet. Vooral niet als iemand je verrast met die leuke sokken van het merk Happy Socks. Als typische kerst cadeautjes moeten we ook vooral de sneeuwbol niet vergeten. Ik zag ‘m online met die retro poppetjes met konijnenoortjes van Lapin and me. Zo schattig! Verder kun je ook nog wat lekkernijen onder de boom leggen. Maar let hierbij wel op dat er geen huisdieren los in huis lopen. Het kan anders zo maar zijn dat die lekkere kerststol die je ’s avonds onder de boom legde, plotseling door de hond des huizes verobert is;-)

De Frusqo thermoskan is op dit moment verkrijgbaar bij:

Bol.com
Frusqo.nl
Presentsathome.nl