Blocs
Image default
Dienstverlening

De beste draadloze hoofdtelefoon om mee te hardlopen

De beste draadloze hoofdtelefoon om mee te hardlopen

Naast onze selecties en aankoopgidsen voor koptelefoons en audio-hoofdtelefoons, waren we geïnteresseerd in draadloze koptelefoons die naar onze mening het meest geschikt zijn om te draaien. Hier zijn onze compromisloze voorstellen voor een goede restitutie.

Nog steeds geen verandering in deze selectie deze maand, die perfect up-to-date blijft. We verwachten de komst van verschillende modellen, waaronder de Jabra Elite 75T die het merk begin september 2019 aankondigde op de IFA in Berlijn. We houden u op de hoogte zodra we ze in de praktijk hebben getest.

Wat maakt een goede koptelefoon goed voor hardlopen?

Om te beginnen moeten ze draadloos zijn, en idealiter volledig draadloos, de echte draadloze die CNET France (en anderen) je al 2 jaar op je oren kluisteren. Dan, en het allerbelangrijkste, moeten ze een veilige en comfortabele pasvorm hebben. Ze moeten ook bestand zijn tegen het zweet, anders zullen de oortelefoons voortijdig verslijten en zullen ze uiteindelijk niet meer werken. Tot slot is een goed geluid natuurlijk wenselijk, evenals robuustheid, een goed bereik en een stabiele draadloze verbinding. Op basis van deze criteria, hier is onze selectie van de beste draadloze hoofdtelefoons om te draaien volgens onze tests.

1. Jabra Elite Active 65t, een betrouwbare waarde voor een redelijke prijs.

Onze zekere waarde en de referentie van echte draadloze communicatie. De sportieve versie van de Elite 65t, de Elite Active 65t, biedt een goede transpiratiebestendigheid (IP56), daarom raden wij aan dat lopers iets meer uitgeven aan dit model. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen en houden ze goed op hun plaats. De beste true-wireless op de markt zijn ook de beste voor de sportbeoefening.

2. Bose SoundSport Free, een zeer goed model voor alleen muziek.

Bose SoundSport Free is comfortabel om te dragen en levert een geweldig geluid voor volledig draadloze hoofdtelefoons. Ze hebben enkele kleine nadelen (de oorschelpen en draagkoffer zijn een beetje groot), maar ze zijn goed passend, werken betrouwbaar en zijn waterdicht. Echter, hun latentie niveau is hoog, dus er zijn geen problemen bij het luisteren naar zijn muziek, maar je zult niet in staat zijn om het te gebruiken om video’s te bekijken. Bose zal later dit jaar de nieuwe generatie draadloze hoofdtelefoons, de oordopjes 500, op de markt brengen.

3. Verslaat Powerbeats Pro, perfect voor iPhone gebruikers

Ja, de gigantische oplaadkoffer van de Powerbeats Pro is een belangrijk nadeel. Maar de combinatie van de functies die Apple AirPods zo krachtig maken met een rijker geluid, een groter bereik en een ontwerp dat in je oren past, is een winnende formule. Geen risico om ze met hun vinnen te laten vallen. Aangezien Beats van Apple is, zullen iPhone-gebruikers enthousiast zijn omdat de integratie beter zal zijn dan met de meeste concurrerende modellen. Aan de andere kant, het merk belooft zweet weerstand, maar ze hebben geen IP-certificering. Tot slot, zorg ervoor dat u ze ook koopt van een retailer die een goed retourbeleid heeft omdat ze niet geschikt zijn voor alle gehoormorfologieën.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier