Blocs
Image default
Winkelen

Nieuw seizoen, nieuwe kleding

Je hebt het hoe dan ook al gemekt, het weer wordt beter en de lente is in aantocht. Dat houdt in dat we onze kasten weer opnieuw moeten organiseren. De warme winterkleding en laarzen moeten worden ingeruild voor blousejes, sneakers en instappers. Waar we moeten beginnen is voor de meeste mensen nogal onduidelijk. Het is dan ook iets wat we massaal uitstellen om op het laatste moment vervolgens af te raffelen. Dit jaar gaan we dat proberen te voorkomen door een aantal tips met je te delen. Jij pakt het deze periode dus op een efficiënte manier aan na het lezen van deze blog.

Haal alle luchtige kleding tevoorschijn

Allereerst moet je gaan bekijken wat je nog hebt aan kleding voor de lente en zomer . Dit kost wel een hoop tijd, want je moet elk kledingstuk uitzonderlijk bekijken en controleren op maat en kwaliteit. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat het super leuke shirt van vorig jaar er verwelkt uitziet. Nadat je dit hebt gecontroleerd weet je hoeveel kleding je eventueel nog zou moeten kopen. En doe je gelijk een grote schoonmaak wat oude kleding betreft. Al je winterkleding plaats je achter in de kast of berg je ergens anders op. Zo hoef je tijdens de dagelijkse ochtendrituelen niet tussen ál je kleren te wroeten.

Schoenen sorteren op seizoen

Met schoenen is het een stuk lastiger, want soms kun je ze zowel in de zomer als de winter aan. Hoe kun je op seizoen sorteren? Dat gaat dus niet echt. Wel kun je die witte Michael Kors schoenen beter in de warmere periodes aan doen dan tijdens koudere dagen. Bedenk dus voor jezelf of je die hakken die aan de voorkant open zijn ook in de winter zou dragen of niet. Door na te denken over wat je wel en niet in het komende seizoen zult aantrekken, kun je toch een verdeling maken.

Een nieuwe garderobe

Wie wordt er nu niet blij van nieuwe dingen. Als we er dan ook nog eens een goede reden voor hebben om te winkelen, wordt het alleen maar mooier. Geen schuldgevoel en toch een hoop nieuwe kledingstukken en schoenen. Een kleine tip om te voorkomen dat je jezelf failliet shopt is het shoppen van tevoren. Daarmee wordt bedoelt dat je alle lente en zomerkleding in de winter en herfst koopt en andersom. Haal jij dit jaar een nieuwe trench coat, Michael Kors schoenen, veel blousejes of gewoon alles?

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier