Blocs
Image default
Zakelijk

Logo ontwerpen

Een goedkoop logo laten ontwerpen kan bij VrijdagOnline. Het bedrijf zorgt ervoor dat jij een uniek logo krijgt, dat professioneel gemaakt is en er mooi uit ziet. Het zal makkelijk te onthouden, te herkennen en te snappen zijn. Dit alles zal ertoe leiden dat jouw logo goed is en indruk maakt op de potentiele klanten.

Effect van een slecht logo

Het is zeer verstandig om een bedrijf zoals VrijdagOnline in te schakelen bij het ontwerpen en maken van een logo. Je kunt het zelf ook doen, maar dit ziet er vaak onprofessioneel en slecht uit. Hierdoor zul je klanten verliezen, terwijl een goed logo je klanten kan winnen. Een zelfgemaakt logo zal dus goedkoper zijn omdat je geen ontwerpen hoeft te betalen, maar in de long run zal het duurden zijn dan een professioneel logo doordat het je klanten verliest. Hierdoor raden we je aan om een bedrijf te betalen, dat ervoor zorgt dat jij een goed en professioneel logo hebt.

Kosten logo

Bij VrijdagOnline betaal je eenmalig €350,- voor het laten ontwerpen van een logo. De graphic designers zullen drie verschillende logo’s maken, die allemaal one of a kind zijn. Van deze drie ontwerpen mag jij 1 uitkiezen. Dit zal jouw logo worden. Eerst kan je nog wel feedback geven, zodat de designers in de correctieronde het een en ander kunnen verbeteren. Hierna kan je het logo gebruiken voor alles dat je wilt. Je wordt tevens eigenaar van de bronbestanden, waardoor jij daadwerkelijk de controle hebt over het logo.

Huisstijl

Je kunt VrijdagOnline ook inhuren om een huisstijl te maken voor jouw bedrijf. Dit is dus meer dan alleen het logo en zal €600,- kosten. De ontwerpers zullen naast het logo ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen designen. Ook hierbij krijg je weer alle bronbestanden, zodat je eigenaar wordt van de huisstijl. Hiermee kan je bij de drukkerij gemakkelijk drukwerk laten maken, zoals de brieven.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier