Blocs
Image default
Woning en Tuin

Word jij specialist in groener leven?

Je weet dat een beter milieu bij jezelf begint. Maar hoe pak je zoiets aan? Hoe bescherm je miljoenen burgers tegen overstromingen, hoe breng je de natuur terug in de stad, maak je wijken groen en zorg je voor een groene werkomgeving? Kun je niet wachten om zelf met deze thema’s aan de slag te gaan, dan is het tijd dat je komt werken bij BTL, de specialist in groener leven.

Van wijk tot boom

BTL bestrijkt met drie werkmaatschappijen (BTL-Advies, BTL- Realisatie en de BTL-Bomendienst) en vanuit diverse locaties in Nederland een breed scala aan activiteiten. Heb jij iets met groen, dan heeft BTL voor jou wel een uitdaging liggen. Van het opstellen van beleidsstukken en het bieden van hulp bij het verkrijgen van draagvlak, tot het leveren van specialistische zorg aan bomen en het chemievrij onderhouden van sportvelden, BTL doet het allemaal. BTL gaat deze uitdagingen met enthousiasme en kennis van zaken aan. Hierbij zoekt BTL altijd naar oplossingen waarin groen de toegevoegde waarde is.

Een groene kans

Werken bij BTL biedt jou de unieke kans om de waarde van groen prominent op de agenda te zetten van overheden, bedrijven en publieke organisaties. Als groene expert zorg jij straks voor een gezondere en groenere omgeving in de zorg, op het sportveld, in woonwijken en op school. Bij BTL-Advies wordt jouw ecologische, technische en beleidsmatige kennis ingezet voor het bedenken en realiseren van groene oplossingen. BTL-Realisatie is het groene aannemers en ingenieursbureau, waarbij je beschikking hebt over een uiterst modern machinepark. Bij de BTL-Bomendienst verricht je specialistische zorg van aanplant tot ziektebeheersing.

Unieke leerervaring

Werken bij BTL kan ook als leerervaringstraject. BTL is een erkend leerbedrijf voor leerlingen die een beroepsbegeleidende of beroepsopleidende leerweg volgen. Hierbij werkt BTL samen met tal van partners, zoals de branchevereniging VHG, gemeentelijke groendiensten, groenvoorzieners en boomteeltbedrijven.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier