Blocs
Image default
Zakelijk

Huismerk inktpatronen en andere tips om geld te besparen

Met de stijgende energieprijzen en crisis na crisis is het helemaal geen verkeerde gedachte om te kijken of er op bepaalde zaken en situaties bezuinigd kan worden. Helemaal wanneer je vaak thuis aan het werken bent, dan is het fijn wanneer je dit op een zo’n goedkoop mogelijke manier kunt doen. Om dit op een zo’n optimale manier te doen hebben wij een aantal tips voor je klaarstaan. Zo kom jij de recessie door, met de kleintjes nog in je portemonnee.

Ga voor huismerk
Natuurlijk kun je je favoriete merken hebben, maar vaak kun je een stuk in prijs zakken wanneer je kiest voor een huismerk van iets. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor inktpatronen. Ben jij vaak thuis aan het werk en moet je voor je werk vaak printen? Ga dan voor huismerk inktpatronen en bestel deze in het liefst met een groot aantal, zodat je korting kunt krijgen op de grootte van je bestelling.

Goed koffiezetapparaat thuis
Met een lekkere koffiezaak om de hoek is de verleiding natuurlijk erg groot om iedere dag een heerlijke kop koffie te halen, maar wanneer je je facturen van die maand bekijkt kun je nog weleens bedrogen uitkomen. Zorg er daarom voor dat je een heerlijke machine thuis hebt staan. Misschien een investering, maar naderhand kun je wel bezuinigen op koffietjes buiten de deur.

Houd de energiestand laag
Lange dagen thuis werken betekent waarschijnlijk ook dat je het fijn vindt om in de wintermaanden de temperatuur wat hoger te zetten. Dit betekent in de huidige tijdsgeest dat daar een aardig prijskaartje aan vastzit. Kies er dus voor om de stand niet hoger te zetten dan 19 graden en wanneer je het wel kouder krijgt een trui aan te trekken. Wie weet wen je er gewoon aan en is er helemaal geen probleem meer de maanden daarna.

Nodig een collega uit
Samen werken is vaak gezelliger en waarom zou je dat dan niet gezellig thuis met elkaar kunnen doen? Nodig een collega uit voor een vaste dag per week en kies ervoor om lekker met elkaar te gaan werken. Zo kun je de internetkosten en bijvoorbeeld ook een kleine bijdrage voor de elektriciteit vragen. Ook een manier om zo op de kleintjes te letten.

Al met al zijn er voldoende manieren om de kosten wat te drukken, zonder dat je daar je gehele lijfstijl voor moet omgooien. Het is een kwestie van aanpassen en je bewust maken van de verandering en dan ben je daar binnen no time aan gewend.