Blocs
Image default
Mode en Kleding

De populariteit van Kipling

Kipling, een modemerk dat zijn voortreffelijke collectie in best ontworpen handtassen, rugzakken, bagage, portemonnees, portefeuilles, boodschappentassen, reisaccessoires, schooltassen, modehandtassen en meer heeft. De fantastische collecties die het merk Kipling introduceert zijn verkrijgbaar sinds 1987 en is sinds 2004 een onderdeel van VF Corporation. Opgericht in 1987 in Antwerpen, België is het vandaag een wereldberoemd merk.

Herkenbaar aan de gekreukte nylon stof en de rits waaraan een schattig aapje hangt, is Kipling een hot favoriet merk in tassen geworden. Het aapje dat bij elke Kipling tas hangt is, natuurlijk, het merksymbool, het komt uit het beroemde werk van Rudy Kipling’s’ the jungle book. Er is zelfs niet maar één aap, maar niet minder dan 425 apen die allemaal naar de medewerker van over de hele wereld genoemd zijn.

Met de verandering van eisen en voorkeuren van mensen over de hele wereld, hebben de ontwerpen van nieuwe Kipling tassen prachtige kleuren en stijlvolle ontwerpen, waardoor de handtassen er ontzagwekkender uitzien.

Kipling tassen hebben verschillende kenmerken, zelfs bij schooltassen en reistassen. De mooie buitenkant van de tassen is aantrekkelijk en in het oog springend en laat een kenmerkende indruk achter. Verschillende design zakken helpen ook bij het opbergen. Verschillende materialen die bij de vervaardiging gebruikt worden geven ook een ontzagwekkende uitstraling en duurzaamheid. De gekreukte nylon stof en de sleutelhanger met ritsapen hebben een unieke uitstraling.

Niet alleen de handtassen, maar ook de back to school tassen, tassenzakken, portefeuilles en rugzakken hebben een aparte impact op de kijkers. De rugzakken van hoge kwaliteit zijn bekend voor avontuurlijke tochten.