Blocs
Image default
Mode en Kleding

Welke grootte en materiaal laptoptas?

Het eerste waar je naar moet kijken in een leren laptoptas is de grootte ervan. Je zult de grootte van de tas die je wilt dragen op een dagelijkse basis moeten bepalen.

De grootte kan je aankoopbeslissing maken of breken. Ik herinner me duidelijk dat ik had besloten om een leren laptoptas voor mezelf te kopen en pas later realiseerde ik me dat deze geschikt was voor een laptop tot 13 inch. Jammer, nietwaar?

Veel fabrikanten bieden tegenwoordig laptoptassen aan in verschillende vormen en maten. Maar een paar van hen niet. Controleer dus of de maat die u nodig heeft beschikbaar is bij de fabrikant.

Niet elk leer is hetzelfde. Ook al vermeldt een fabrikant dat het echt leer is, weet dat de kwaliteit ervan aanzienlijk kan verschillen. En het is geen verrassing gezien het feit dat je een lederen tas kunt krijgen die 50 euro kost en ook een lederen tas die meer dan € 500 kost. Geen wonder dat er meer is dan alleen een ‘lederen’ label in de beschrijving.

Het duurdere leer dat we meestal vinden in Cowboysbag producten zijn echte hoge kwaliteit leer dat daadwerkelijk van een dierenhuid komt. Andere fabrikanten gebruiken synthetisch leer om de kosten te verlagen en de productie-efficiëntie te verhogen.

Als je meer dan €100 betaalt, zorg er dan voor dat je niet wordt opgelicht door een willekeurige fabrikant die beweert dat hij echte lederen laptoptassen verkoopt, maar koop een fraaie laptoptas van hoge kwaliteit bij Cowboysbag.