Blocs
Image default
Banen en opleidingen

SPA THERAPEUT / SCHOONHEIDSSPECIALIST

SPA THERAPEUT / SCHOONHEIDSSPECIALIST (M/V)

Club med is al sinds 1950 een gelukschepper en is de expert op het regio van all-inclusive vakanties, in een resoluut top-of-the-range, vriendelijke en multiculturele sfeer. De groep telt meer dan 70 vakantiedorpen en 23. 000 medewerkers wereldwijd. Club med rekruteert jaarlijkse haastigheid 5. 500 medewerkers in meer dan 100 business lines.

Functieomschrijving je bijsluiten bij het team wellness van club med betekent werken in een vormgeving spa die van alle gemakken is voorzien : een samenwerkingsverband met gerenommeerde merken ( carita, cinq mondes, payot, etc. ) een aanbod van ruime en diverse behandelingen ( massages, verzorging, pakkingen, etc. ) diverse professionele opleidingen ( techniek, producten, merken ) waarmee je je in jezelf specialisatie kunt oefenen en verrijken

Bij club med word je. . .

Een expert op het regio van verzorgingsbehandelingen die zich aan de behoeften van de klanten ( de g. M ’s gentils membres ) aanpast communicatief ingenieus wezen die zich bezighoudt met promotie en het leuk vindt om klanten te aanraden over de producten en toegevoegd behandelingen een gezant van de club med spirit die samenwerkt met andere afdelingen uit het vakantiepark iemand die zorgt dat de hygiëne- en veiligheidsnormen wordt toegepast en gerespecteerd

Aarom zou je neerstrijken in een van onze vakantiedorpen?

Om dichtbij kust en zee of midden in de bergen te verwijlen om jezelf te oefenen in een multiculturele omstreken met een unieke sfeer om nieuwe mensen te eigenmaken kennis en subjectief en professioneel te vuren om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontplooien! Als go spamedewerker/schoonheidsspecialist kun je profiteren van de infrastructuur en diverse activiteiten die worden aangeboden door club med. en als het je wat lijkt kun je zelfs het toneel bestijgen en je buil uitstallen of het feestbeest in jezelf oproepen! Dus. . . waar bewaker je nog op?

Profiel jij bent. . .

Een avonturier die zin heeft om op een van onze club med resorts te woon en werken een gediplomeerde professional met ruime ervaring en overgave voor zijn vak een enthousiasteling die zijn bekende gaarne in dienst stelt van de klanten iemand met een talenknobbel, who ’s able to speak and understand english and other languages!

Aanbod functie inclusief accommodatie en maaltijden

https://www.nieuwejobs.com/job/q/therapeut.html