Blocs
Image default
Media

Alles over de wereld van glitter en glamour

Spannende verhalen over jouw favoriete Vlaamse artiesten wil je uiteraard niet missen! Wist jij bijvoorbeeld al dat Wendy Van Wanten precies vorig jaar haar zwangere buik vertoonde aan de media? Was jij al op de hoogte van het feit dat Kathleen Aerts de lockdown in verband met corona in Zuid-Afrika beleefde? het laatste showbizz nieuws beleef jij gewoon mee vanaf de bank, want Showbizz24 publiceert onlinenieuwsberichten om jou bij te brengen van de laatste nieuwsfeiten.

Niet alleen jouw favoriete Vlaamse beroemdheden komen voorbij op de showbizzsite, maar ook verschijnen er wel een Nederlandse artiesten tussen de Vlaamse berichten door. Zo kunnen Gerard Joling en Gordon het niet langer meer met elkaar vinden, terwijl ze nog niet lang geleden in Vlaanderen aanwezig waren voor de opnames van hun gezamenlijke programma. De haatliefderelatie tussen de twee wisselt regelmatig van liefde naar haat en andersom, maar nu heeft Gordon uitgesproken even helemaal geen verhouding meer te hebben met Joling. Hoe dit sappige verhaal afloopt, weet niemand. Echter, je zal er vast en zeker snel achter komen als je de laatste berichtgeving van Showbizz24 in de gaten houdt. Wij zijn er namelijk als eerste bij als er showbizzberichten de wereld in gestuurd worden. Tevens zijn wij de eerste die jou informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van glitter en glamour.

Verder zal je naast de beroemdheden ook nieuwsfeiten lezen over de meest recente sportgebeurtenissen en de weersverwachting voor de aankomende week. Op die manier hopen wij jou volledig bij te brengen van het laatste nieuws in en rondom de artiestenwereld. Houd jij ook zo van spannende mediaverhalen en bijzondere berichten over jouw favoriete sterren? Bezoek dan de website van Showbizz24 en laat je elk moment van de dag verrassen door de sappige artikelen over ontwikkelingen in de showbizzwereld.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier