Blocs
Image default
Aanbiedingen

Order entry vacatures

Wie afzoeken wij? door continue groei zijn we toe aan vergroting van het team. Als medewerker bevel entry en customer service kom je terecht in het supply chain team. Behalve de teamleden van programma die gestructureerd zijn op forecasting en supply programma, zal de taak van medewerker bevel entry en customer service zijn uit:

Verzorgen van de orders van klanten dagelijkse opvolging inkomende orders beheersing op correctheid en voltalligheid onderhouden en voorts verzorgen van klachten en tekortkomingen het bijsturen van deze afwijkingen in bespreking met warehouse medewerkers de administratieve behandeling van a tot z van de documentenstromen wat vooruitzien wij van je? Functie-eisen:

Je hebt zin in teamwork. Je hebt een relevante en afgeronde dressuur en spreekt goed engels, basiskennis duits en/of taal zijn wenselijk. Het is meegenomen als je affiniteit hebt met vervaardiging van verpakkingen of je wil dat leren. Wms en orderverwerking zijn geen onbekende begrippen voor je. Je kan met excel overweg ; kennen en ervaring met erp-pakketten zijn troeven maar geen noodzaak. Je bent hands-on ingesteld en denkt in oplossingen ; je communiceert gemakkelijk op  graderingen ; je toont eigenaarschap en aanvaart verantwoordelijkheid binnenshuis je functie. Competenties:

Accuraat en werkt nauwkeurig. Jij staat evenwichtig in jouw schoenen. Gedreven, neemt begin je bent leergierig en wilt je zelf blijven ontwikkelen. Stressbestendig, evenwichtig en flexibel teamplayer. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voel je een match? of besluiteloosheid je nog en wil je erover praten? voor bijkomende vragen kan je meteen bij ons terecht karin/mark. Solliciteer nu, voor iemand anders je voor is.

vacatures

https://www.vindazo.be/vacatures/order-entry.html