Blocs
Image default
Onderwijs

Zoek je nog een antwoord op je vraag?

Bij Fabius veelgestelde vragen, die je helpen om de eerste duidelijkheid over een onderwerp te krijgen. Mocht je daarna nog steeds niet helemaal gerust zijn, dan kun je altijd contact met ze opnemen. Onderwerpen kunnen heel breed zijn, van welke middelen je tijdens de opleiding nodig hebt, tot wanneer je je diploma ontvangt. Het is prettig om goed op de hoogte te zijn, voordat je start, anders brengt dat onzekerheden of misschien zelfs financiële problemen met zich mee, die je had kunnen voorzien.

Financiële consequenties

Je betaalt niet alleen lesgeld, maar je hebt ook middelen nodig voor tijdens de les. Denk aan een computer of laptop. Wanneer je de klassikale lessen volgt, gebruik je de materialen die de opleiding aanbiedt, zoals bijvoorbeeld een laptop en boeken of readers. Maar als je daarna naar huis gaat, wil je ook je opdrachten goed kunnen maken. Je hebt dus wel een eigen computer of laptop thuis nodig. Gelukkig hoeft een laptop niet meer duur te zijn om de basisactiviteiten op uit te kunnen voeren. Maar je wilt er wel rekening mee houden in je budget en niet voor verrassingen komen te staan.

Andere vragen die regelmatig gesteld worden

Veel startende cursisten moeten hun weg zoeken bij een nieuwe opleiding. Een handige website scheelt dan een hoop. Vragen over vooropleiding, de betaling van het lesgeld, de begeleiding tijdens de studie en het examen, worden beantwoord. En heb je een vraag die op de website niet of niet helemaal wordt beantwoord, dan neem je direct contact op via de e-mail of per telefoon. Ook kun je via de website het contactformulier invullen en dan belt de opleiding jou terug. Dat is nog eens service. Je start hoe dan ook met een goed gevoel en met veel energie aan je nieuwe opleiding.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier