Blocs
Image default
Bedrijven

WMO consulent

Werken als WMO consulent

Ben je op zoek naar een diverse dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is? Kom dan werken voor een bruisende, vernieuwende gemeente waar je midden in de samenleving staat. Met deze baan kan je pas echt wat betekenen voor de ander. Deze omgeving bied je voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien als persoon. Voor de gemeente zijn we op zoek naar WMO consulenten die onze klanten begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.

 

Reageer op de WMO consulent vacature als jij je aangesproken voelt:

• Je vindt het geweldig om gesprekken te voeren met inwoners van de gemeente. Aan de hand van deze gesprekken schrijf je een ondersteuningsplan en maak je een plan van aanpak.

• Je gaat op zoek naar de juiste voorzieningen en vraagt deze aan voor klanten

• Samenwerken vind je heerlijk, daarom pas je helemaal in het team van WMO consulenten

• Met meerder instanties werk je prima samen. Zo zorg je ervoor dat de schulden van je klant zo snel mogelijk worden afgelost

• Het is doodnormaal voor je om op de hoogte te zijn van verschillende WMO voorzieningen waar je klant gebruik van kan maken.

 

Vacature schuldhulpverlening

Het is je grootste passie om anderen inwoners van de gemeente verder te helpen. De meeste inwoners met schulden zijn in de schulden beland door vervelende omstandigheden. Als je een behulpzaam persoon bent geeft het je veel voldoening om deze inwoners weer op weg te helpen.

 

Nadat je meerdere gesprekken hebt gevoerd krijg je inzicht in de huidige situatie en weet je ook hoe je deze zo snel mogelijk kan oplossen. Door de juiste ondersteuning en begeleiding voorkom je dat de schulden ooit nog terugkomen. Als schuldhulpverlener help je inwoners om schulden aan te pakken en help je inwoners om meer een toekomstperspectief op te bouwen. Samen met het veelzijdige team maak je tijd en energie vrij om belangrijke zaken te regelen en ervoor te zorgen dat de schulden weg blijven.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier