Blocs
Image default
Woning en Tuin

Waarom een bovengronds zwembad kopen?

Bovengrondse zwembaden hebben een lange weg afgelegd ten opzichte van hun achthoekige basisontwerpen en wintergrijze buitenkant. Tegenwoordig zijn bovengrondse baden er in een breed assortiment aan vormen en maten die groot genoeg zijn voor een aanzienlijke hoeveelheid zwemmers. Tegenwoordig kunnen opbouw zwembaden moderne accenten bevatten, zoals waterpartijen, zoutwatersystemen en krachtige jets. Met een bovengronds zwembad heb je nog steeds dezelfde leuke ervaring als een groot ingegraven zwembad, maar met een snellere installatie, minder onderhoud en vaak tegen lagere kosten.

Blijf lezen om te zien waarom een zwembad ​​bovengronds de perfecte keuze is voor jou en je gezin.

1. Geld besparing

Misschien wel het meest populaire voordeel van bovengrondse zwembaden zijn hun betaalbare prijskaartjes en de lagere kosten die daarmee gepaard gaan. De prijzen van deze zwembaden zijn over het algemeen lager dan de prijzen van andere zwembadmodellen die momenteel op de markt zijn. Bovendien hebben bovengrondse zwembaden lagere nevenkosten, omdat ze doorgaans minder chemicaliën en minder apparatuur nodig hebben om ze in topconditie te houden. Uiteraard is het opzetten ook gratis, om het vullen met water na. Door op installatiekosten te besparen kun je veel voordiger uitzijn.

2. Snel en gemakkelijk

Vertrouw ons, het is waar als we zeggen: “Koop vandaag een opbouw zwembad en je kunt deze week nog zwemmen!” Door de simpele constructie van bovengrondse zwembaden zijn ze snel en eenvoudig te installeren. In plaats van een groot gat in de grond te graven en extra euro’s uit te geven aan de bouw, zijn deze zwembaden een “op de grond” zwembad en kunnen ze doorgaans binnen 1-3 dagen worden geïnstalleerd. De componenten van het bovengrondse zwembad zijn allemaal nauwkeurig gemaakt om in elkaar te passen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is en jpuw zwembad de steun heeft om jarenlang duurzaam en sterk te blijven.

3. Voor het hele gezin

Ouders, deze is voor jullie. Het hangt allemaal af van de opstelling, maar meestal is het veel moeilijker voor jouw dierbaren, kinderen en huisdieren om in een bovengronds zwembadmodel te vallen. Als je een terras rondom jouw zwembad hebt laten bouwen, of een hek met een vergrendeld hek als extra bescherming, zul je je veel meer op jouw gemak voelen omdat je weet dat jouw kinderen er niet zomaar in kunnen vallen. Bonus, bovengrondse zwembaden worden voortdurend vereerd als het perfecte zwembad om kinderen te leren zwemmen. Volwassenen kunnen gemakkelijk staan ​​en hun kinderen ondersteunen als ze het water beginnen te verkennen.

Dit zijn onze redenen waarom een zwembad bovengronds de ideale oplossing is voor jou staycation.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/bovengrondse-zwembaden/