Blocs
Image default
Meubels

Stalen salontafelpoten van Nordstahl

Stalen salontafelpoten van Nordstahl

Bij Nordstahl vindt u hoe dan ook waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een rechthoekige salontafel? Dan is het ontzettend mooi om hieronder een middenpoot te plaatsen. Op deze manier is de salontafel helemaal in verhouding met het onderstel. Deze steekt dan niet aan bepaalde kanten uit en het mooiste van alles is dat de salontafel een echt center-piece binnen uw interieur zal gaan vormen.

Maar hoe vindt u nou de geschikte salontafelpoot of salontafelonderstel waar u naar op zoek bent? Laat u door Nordstahl hierin adviseren. Kijk naar de volgende punten:

–          Hoeveel ruimte moet er minimaal om de salontafel heen zijn straks?

–          Wat voor salontafelblad heeft u?

–          Wilt u gaan voor één salontafelonderstel of 2 losse salontafelpoten?

–          Bent u op zoek naar een massief en robuust of juist een elegant en rustig salon onderstel?

Zodra u bij bovenstaande vragen twijfels heeft, stel dan ook gerust eens een vraag via de livechat. Wij denken graag met u mee en zullen u hierin zo goed mogelijk op weg helpen.

De productie van stalen salontafelpoten en onderstellen van Nordstahl

Alle stalen salontafelpoten bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. De zware bevestigingsplaten worden door middel van nauwkeurige machines met lasers voorzien van meerdere ronde- en sleufgaten. Dankzij deze gaten is het gemakkelijk om de stalen salontafelpoten van Nordstahl te bevestigen aan elk soort salontafelblad. Des te meer van deze sleufgaten benut worden met monteren des te steviger de tafel zal staan.

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen salontafelpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen salontafelpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.

Poedercoating

Alle salontafelpoten worden voorzien van een duurzame hoogwaardige witte of zwarte poedercoating. Deze poedercoating bevat geen schadelijke stoffen en tijdens het behandelen van de tafelpoot worden de overtollige verfstoffen afgezogen. Op deze manier gaat er geen stof verloren en hebben de medewerkers een veilige werkomgeving.