Blocs
Image default
Woning en Tuin

Remeha avanta gaat tientallen jaren mee

De Remeha Avanta ketels zijn dan ook niet voor niets de meest verkochte ketels van heel Nederland. Al deze pluspunten en het feit dat er standaard 10 jaar garantie op de warmtewisselaar zit, wekt bij veel mensen het vertrouwen. Volgt u ook en gaat u de Remeha Avanta cw5 kopen?

De Remeha Avanta cw5 kopen? Dat is een ontzettend goed idee als u opzoek bent naar een ketel die jarenlang meegaat en zeer rendabel is. Daarnaast is deze ketel gemakkelijk op te hangen en ook uit het oog te verbergen door het formaat en dus een ideale kanshebber in uw zoektocht naar de juiste ketel. We leggen u graag wat meer uit over de kenmerken.

De Remeha Avanta cw5 beschikt over een Label A warmtepomp. Dit wil zeggen dat deze ketel zeer zuinig in zijn gebruik is en het daarom niet alleen rendabel is om deze ketel aan te schaffen, maar u hiermee ook uw steentje bijdraagt aan het milieu.

Nog meer positief nieuws is dat deze ketel compact is. Door het kleine formaat verberg je hem zelfs in de kleinste voorraadkast, waardoor je er geen last van hebt. Super handig in een kleinere woning, maar ook in grotere woningen is deze plaats besparing natuurlijk welkom.

Nu zult u misschien wel denken? Kan deze ketel wel leveren waar ik naar op zoek ben? Zeker weten. Deze kleine ketel doet qua prestatie namelijk helemaal niets onder aan een ketel van groter formaat. Sterker nog: de Remeha Avanta cw5 heeft een warmwater capaciteit van maar liefst 6,6 – 31,2 kW.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Gerelateerde artikelen

Vliegenraam kopen

Heeft u net een matras gekocht bij een beddenwinkel nabij Antwerpen?

Een rij dode coniferen verwijderen