Blocs
Image default
Energie

MR16 LED TECHNOLOGIE

LED lampen in MR16 zijn een fantastisch stuk technologie, en is een kosteneffectieve en energie efficiënt alternatief voor de  conventionele halogeen lampen. Deze items kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van instellingen en voor verschillende doeleinden, zoals het verstrekken van accentverlichting, functionele verlichting, display verlichting en meer.

Dit type lamp is eenvoudig te bedienen, hoewel er natuurlijk een aantal voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om te zorgen voor de duurzaamheid en de bescherming. Hier zijn een paar tips voor de operationele zorg voor uw MR16 lampen.

Ten eerste, het is vermeldenswaard dat alle LED’s een aanzienlijke hoeveelheid branduren hebben indien correct verzorgd. Deskundigen schatten dat de gemiddelde levensduur van deze items tussen de 12 en 15 jaar is!

Om ervoor te zorgen dat de lampen zo lang mogelijk branden, is het noodzakelijk te controleren of er geen spanningspieken doorkomen die schade aan zowel de lamp en de verlichting armatuur kunnen veroorzaken. 

Na het installeren van LED MR16 lampen, zorg ervoor dat ze vrij van vuil worden gehouden. Dit is vooral belangrijk in stoffige workshops of in de keuken en badkamer omgevingen waar er water, vet en een overvloed van chemische producten aanwezig zijn.

Een andere voorzorgsmaatregelen die moet worden uitgevoerd voor het installeren van een lamp is om de elektriciteit uit te schakelen. Dit zal zorgen voor een betere veiligheid van degene die de lampen installeert; hetzelfde geldt voor wanneer iemand de lamp aan het verwijderen is.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier