Blocs
Image default
Gezondheid

Met een gratis hoortest weet u of uw gehoor nog goed is

Als uw gehoor afneemt dan gaat dat meestal zeer geleidelijk aan. U merkt het zelf waarschijnlijk amper. De meeste mensen bij wie het gehoor vermindert, krijgen opmerkingen uit hun directe omgeving. Huisgenoten zeggen bijvoorbeeld dat de tv de laatste tijd wel erg hard staat. Of van collega’s, dat ze steeds vaker een opmerking moeten herhalen omdat u die niet goed heeft verstaan. Of u voelt zich minder zeker in het verkeer als u op de fiets onderweg bent omdat u de omgeving niet meer goed kunt horen. Dit soort signalen kunnen aanleiding zijn om eens een gratis hoortest aan te vragen. Als uit de test blijkt dat uw gehoor inderdaad flink is verslechterd dan kan een hoortoestel vaak uitkomst bieden.

Hoortoestellen van vandaag zijn zeer geavanceerd

Misschien hadden uw ouders of grootouders vroeger een hoortoestel. Deze waren vaak fors van omvang en waren daardoor duidelijk zichtbaar. Vandaag de dag is dat gelukkig anders. Als u na een gratis hoortest een hoortoestel gaat dragen, dan zult u merken dat een buitenstaander het apparaatje niet of nauwelijks ziet zitten, zelfs niet bij een kort kapsel. Moderne hoortoestellen zijn bovendien te koppelen aan bijvoorbeeld een smartphone, zodat u probleemloos gesprekken kunt voeren of muziek kunt beluisteren.

Informeer vandaag nog naar een hoortest die duidelijkheid kan geven

Wilt u niet langer last hebben van een beperkt gehoor? Maak dan nu een afspraak voor een gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Dan weet u meteen waar u aan toe bent en of uw gehoor inderdaad wel wat ondersteuning kan gebruiken. Als u verzekerd bent voor ziektekosten dan is de kans groot dat uw verzekeraar de kosten voor een hoortoestel vergoedt. Meer informatie daarover is te vinden in uw polisvoorwaarden of bij de klantenservice van uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer weten over hoortoestellen en de verschillende mogelijkheden? Op de website van Hoorcentrum Doudelet kunt u er alles over te weten komen. Wanneer maakt u een afspraak voor een gratis hoortest?

https://www.doudelet.be/