Blocs
Image default
Vakantie

Ervaringen Holiday suites

Ervaringen Holiday Suites

De vakantieparken van Holiday Suites zijn wat minder bekend, maar ze zijn zeker de moeite van het ontdekken waard. De opzet is wel heel anders dan van de meeste grote vakantieparken. Het zijn geen parken waar allerlei faciliteiten en activiteiten aanwezig zijn. Je huurt er geen standaard bungalows, maar een appartement, studio of villa. De parken zijn te vinden in Belgisch Limburg, aan de Belgische kust en aan de kust in Noord-Frankrijk.

 

Flexibele vakanties

Bij Holiday Suites ben je heel flexibel en kun je jouw verblijf plannen zoals jij dat wilt. Je kunt zelf kiezen wanneer je aankomt en vertrekt en ook kun je zelf bepalen hoe lang je op het park wilt blijven. Er is wel een maximum van 30 nachten. De vakantiewoningen boek je voor een vaste prijs per nacht. Als je van extra services gebruik wilt maken, zoals schoonmaak, dan betaal je hier apart een extra bedrag voor. Je kunt er ook voor kiezen om het huisje zelf te onderhouden. Holiday Suites is gericht op self service. Zo ontvang je de sleutel van je verblijf niet bij de receptie, maar kun je deze zelf ophalen uit een kluis waarvan je een toegangscode toegestuurd krijgt. Doordat je zelf bepaalt wat je betaalt en door de afwezigheid van allerlei faciliteiten, is een verblijf bij Holiday Suites relatief voordelig.

 

Ervaringen Holiday Suites huisjes

De appartementen en studio’s van Holiday Suites zijn vaak erg mooi. Het zijn geen standaard huizen, maar vaak zowel van binnen als buiten verzorgd en modern. Bezoekers omschrijven de appartementen als ruim, netjes, schoon en zo goed als nieuw. De ligging is vaak heerlijk rustig met mooie uitzichten op bijvoorbeeld het strand. Ondanks dat er geen personeel aanwezig is van Holiday Suites geven klanten toch aan dat alles goed geregeld is. Meer dan eens zijn zo tevreden over hun verblijf dat zij zeggen zeker vaker terug te komen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier