Blocs
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw naambord met huisnummer dat is nog eens een leuk cadeau voor jezelf!

Een goed leesbaar, duidelijk huisnummer bij de voordeur is belangrijk. De pakketbezorgdienst weet je voortaan sneller te vinden. Net als de postbode. Ook als het regent of mistig is! Daarnaast kan een mooi huisnummer in combinatie met een naambordje een bepaalde sfeer overbrengen. Een ambiance die bij jou en je woning past. Houten huisnummers bijvoorbeeld hebben een natuurlijke, warme uitstraling.

Nostalgie ten top!

Klassieke plaatjes van staal hebben iets nostalgisch. Huisnummerbordjes die van kunststof zijn gemaakt, zeggen in feite “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Dit zijn zomaar drie voorbeelden. In de online shop van de Naambordenspecialist staat een uitgebreid assortiment huisnummers en bijpassende naamplaten. Een en ander is 24/7 online aan te schaffen. De levering is snel, met uitzondering van enkele bordjes die ambachtelijk bewerkt worden.

Een naambord naar wens

Naambordjes bij de voordeur vallen soms erg op en soms zie je ze nauwelijks. Het hangt van je smaak af wat voor jou een goede keuze is. Bordjes van natuursteen matchen met moderne woningen. Ze zorgen als het ware voor the finishing touch! Emaille naamplaatjes zijn knus en super gezellig. Ben je een zakelijk type kijk dan vooral eens naar de collectie aluminium en messing plaatjes. In feite kun je het heel basic houden.

Wil je eens goed uitpakken met versieringen, extraatjes en verrassende kleurencombinaties? Op de site van de naambordenspecialist kun je je uitleven. Je ontwerpt in een paar simpele stappen een persoonlijk naambord. De kleur van de plaat en de tekst, het lettertype en de lettergrootte, de uitlijning en eventuele logo’s of plaatjes: het is allemaal aan jou om te bepalen. Wil je assistentie, neem dan contact op met de klantenservice van de Naambordenspecialist. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op 0251 24 13 64. Wil je je vraag per mail stellen, gebruik dan info @ denaambordenspecialist. nl of vul het online contactformulier in.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier