Blocs
Image default
Webdesign

Drie voordelen van communicatie via narrowcasting

Narrowcasting of digital signage is het communiceren via beeldschermen. Dit kan zowel extern voor (potentiële) klanten als intern voor medewerkers. Het communiceren via schermen kan veel voordelen hebben voor je bedrijf. In dit artikel lees je alles over drie van deze voordelen en over wat Qyn voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen.

1. Directe communicatie met de klant

Via schermen sta je direct in contact met je klant of je personeel. Je bereikt via deze schermen vaak meer mensen dan via email of via een website. Ook mensen die het internet niet zo vaak gebruiken kunnen namelijk je schermen zien. Zo bereik je in korte tijd een grotere doelgroep dan met andere vormen van communicatie.

2. Flexibele communicatie

De schermen zijn ontzettend flexibel. Ze kunnen namelijk op ieder moment worden aangepast. Zo past je informatie altijd bij het moment en de doelgroep. Je kunt het laatste nieuws laten zien of het weer. Daarnaast kun je aanbiedingen en productinformatie tonen. Het is zelfs mogelijk om een interactieve beleving voor je klant te creëren. Je kunt ook je schermen integreren met de sociale media van het bedrijf. Voor alle opties en toepassingen kun je terecht bij Qyn.

3. Een goede vorm van marketing

Professionele marketeers weten dat schermen vaak de aandacht van mensen trekken. Dat is zeker in deze tijd van constante prikkels heel belangrijk. De aandacht kan met schermen langer vastgehouden worden dan bij andere vormen van communicatie. Ook kun je met schermen de uitstraling van je bedrijf bepalen. Daarom is het belangrijk dat je een kwalitatief goed concept uit kunt dragen en hier kan Qyn je goed van dienst zijn. Voor informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen of eens een kijkje nemen op de website.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier