Blocs
Image default
Webdesign

Website laten maken bij SiteToGo.nl

Ik wilde een nieuwe website hebben en na lang zoekwerk heb ik besloten om een website laten maken bij SiteToGo.nl. Ik woon nu sinds kort in Antwerpen maar heb er voor gekozen om een Nederlands bedrijf mijn website te laten maken, aangezien ik erg lang in Nederland heb gewoond heb ik er voor gekozen om daar mijn website te laten maken. Daarentegen zijn de Belgische concurrenten niet echt duidelijk over wat ze nou wel en niet doen. In dit blogje ga ik jullie meer vertellen over wat er precies is gedaan en worden er ook eventuele (extra) kosten benoemd. Mocht je geïnteresseerd zijn lees dan verder!

SiteToGo.nl

Ik wil mijn website dus laten maken bij SiteToGo.nl. Dat bedrijf heb ik gek genoeg op de Belgische Google gevonden (Google.be). Het bedrijf is er blijkbaar op ingespeeld dat ze ook klanten uit België willen. Erg slim van het bedrijf, lijkt mij.

Om meer te weten te komen over het bedrijf heb ik ze opgebeld. Zij namen erg vriendelijk op en gaven mij duidelijke informatie over wat zij allemaal voor mij konden betekenen. We hebben gepraat over een site die op basis van een template (standaard opmaak) werd gemaakt. Dit zou dan 450 euro kosten, niet duur dus. Op basis daarvan heb ik dus al mijn teksten opgestuur die ik graag op mijn website wilde hebben, dan zorgde SiteToGo.nl ervoor dat alles werd geplaatst.

Ervaring

Mijn ervaring met het bedrijf is zeer goed. Ik heb zelf ook veel kunnen leren over webdesign dankzij het bedrijf en de samenwerking is zeer goed verlopen. Ze hadden mijn website binnen nog geen week helemaal af en klaar voor gebruik, fantastisch!

Mocht jij nou ook een webdesign bedrijf nodig hebben maar ben je liever oud vertrouwd met de Nederlandse webdesigners? Dan raad ik jou SiteToGo.nl aan!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier