Blocs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een incassobureau

Ik ben op zoek naar een incassobureau (bekijk hier incassoadvocaten.nl). Samen met mijn zoon heb ik een bedrijf opgericht die het op het moment best goed doet. We krijgen veel klanten en onze klantenrelaties zijn vrij hoog. Alleen is dat op het moment met een klant een stuk minder. Deze klant weigert namelijk zijn rekening te betalen. Deze rekening is van zo een 4 maanden geleden en het betaaltermijn is inmiddels allang verlopen. Na twee herinneringen heb ik ook niets meer van deze persoon gehoord en ben ik de moed bijna gaan opgeven. Tot ik bij de beslissing kwam die andere klanten mij vertelden, dat ik een incassobureau kan gaan inschakelen. Maar ik wil niets betalen zonder dat ik waar voor mijn geld krijg. Wat er allemaal is gebeurt lees je hier verder.

 

Zoeken naar incassobureau

Ik ben dus gaan zoeken naar een incassobureau. Ik wilde waar voor mijn geld dus ik wilde een bedrijf die de zogenaamde no cure, no pay regeling hanteert. Dat houdt in dat jij geen factuur hoeft te betalen van het bedrijf als het er niet in slaagt jouw geld te ontvangen. Ik ben gaan zoeken via Google en het bedrijf dat aan mijn eisen voldeed was Van Loon Incasso Advocaten. Zij hanteren namelijk de eerdergenoemde regeling waar ik het over had en ben dus van plan om met hen in zee te gaan om mijn geld te ontvangen. Ze hebben allereerst een brief gestuurd naar de debiteur maar daar reageerde de beste persoon ook niet op. Toen hebben ze maar een deurwaarder gestuurd en daar was de klant best wel van geschrokken want hij dacht dat het niet serieus was.

 

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten heeft mij goed geholpen, na de deurwaarder hebben we vrij snel kunnen regelen dat ik mijn geld heb kunnen ontvangen. Hij voelde zich namelijk geintimideerd door de deurwaarder, maar niet op een negatieve manier want de man deed niets. Ik ben erg blij met de service van Van Loon Incasso Advocaten en ben erg blij dat zij me hebben geholpen. Ik raad ze dus ook zeker iedereen aan!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier