Blocs
Image default
Bedrijven

rieten daken

Heeft u er wel eens over nagedacht om iets te doen aan het uiterlijk van uw huis? U kunt dan van alles doen om het te veranderen. Zoals verven, uitbouw of u kunt iets veranderen aan uw dak. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor iets dat niet alleen het uiterlijk van uw huis kan veranderen. U kunt ook op de manier die ik u ga aanbieden heel wat sparen op uw energierekening. Ik heb het natuurlijk over het plaatsen van een dak van riet!

En nou hoor ik u zichzelf afvragen, ‘’wat zijn de kosten rieten kap?’’ en dat is waar de meeste mensen af beginnen te haken. Zij denken namelijk dat een rieten dak niet lang genoeg meegaat voor de kosten die het gaat maken. Maar daar zit u fout, een dak van riet kan tot wel 25 jaar meegaan als u hem goed onderhoudt. En brandgevaar hoeft er ook niet in te zitten. Als u de tips volgt die op het internet staan is de kans dat u een brand krijgt door uw dak net zo klein als het krijgen van een brand bij een regulier dak.

Eerder in de tekst heb ik gezegd dat een rieten dak goed kan zijn voor de portomonee. De reden hier voor is omdat een rieten dak een uitstekende isolerende werking heeft. Hierdoor blijft uw boven verdieping cool in de zomer en warm in de winter. En door de enorme dikte die de daken van rietwerk hebben is lekkage ook geen mogelijkheid! Het enige wat u nu nog hoeft te doen is het rieten dak af en toe controleren of laten controleren door een professional. Wij raden vooral de laatste aan omdat zij net iets meer ervaring hebben in het zie van de sterke en zwakke plekken van het dak.

Bent u nog opzoek naar een rietdekkers? Bezoek dan snel onze website en zie zelf wat wij allemaal aanbieden.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier