Blocs
Image default
Dienstverlening

Houtskeletbouw specialist

3bouw houtskeletbouw is, zoals de naam doet vermoeden, gespecialiseerd in het bouwen van houtskeletbouwwoningen. Kwalitatieve, betaalbare en energiezuinige woningen, dat is waar 3bouw voor staat. Al jarenlang zorgt een ervaren team voor een snelle oplevering van kwaliteitsnieuwbouwwoningen, die voldoen aan alle normen op vlak van energie en milieu.

De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd, op maat van de klant en rekeninghoudend met ieders budget. Houtskeletbouw kent vele voordelen: de bouwtijd is korter dan bij een klassieke nieuwbouwwoning omdat weersomstandigheden veel minder invloed hebben. Al in enkele weken is de woning opgebouwd en wind- en waterdicht, zodat al snel aan de afwerking kan begonnen worden. Bovendien is houtskeletbouw een droge bouwmethode, en dat betekent dat u meteen kan beginnen schilderen.

U hoeft niet te wachten tot al het bouwvocht is opgedroogd, zoals bij de traditionele bouwmethode. Houtskeletbouw is uiteraard ook energiezuinig. De woningen zijn zeer makkelijk te isoleren, waardoor ze snel opwarmen. Minder energiekosten, maar ook de kortere bouwtijd, maken van dit type woning een budgetvriendelijke keuze.

Hoe minder lang er moet gewerkt worden, hoe minder hoog de factuur. Ook het milieu is blij met houtskeletbouw, want natuurlijker dan hout kan bijna niet. Deze volledig hernieuwbare grondstof is niet vervuilend tijdens de verwerking en kan op het einde van de cyclus volledig gerecycleerd worden. Zo draagt u met uw woning bij aan een schonere leefomgeving! Uiteraard is houtskeletbouw ook zeer robuust en duurzaam. Zoals u ziet zijn de voordelen talrijk, dus laat u overtuigen door het team van 3bouw! Contacteer hen via de website.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier