Blocs
Image default
Aanbiedingen

RFID Tags Materiaalbeheer

Als u als bedrijf nood hebt aan een goed materiaalbeheer, kunnen de RFID-tags van Geodynamics u perfect van dienst zijn. Zeker wanneer u een groter bedrijf runt is het verre van eenvoudig om bij te houden welk materiaal u heeft en waar het zich bevindt.

Vooral kleiner materiaal zoals boormachines, cirkelzagen, ladders en zo verder, zijn stukken die makkelijk verloren gaan. Ze worden doorgegeven tussen collega’s onderling en voor u het weet, weet niemand nog waar het materiaal nu effectief is. Ook grote werkmaterialen zoals werftoiletten, containers of kranen zijn soms op één of andere manier ‘spoorloos’. RFID-tags maken een einde aan dit probleem. De tags zijn klein en waterbestendig en kunnen op heel wat materialen aangebracht worden. De ontvanger wordt aangesloten op een blackbox en zo wordt het perfect mogelijk om op elk moment na te gaan waar het materiaal zich bevindt. Dit is niet alleen handig om verlies tegen te gaan, maar kan ook een handige hulp zijn bij diefstal, nacalculatie en facturatie.

Ook planningen opmaken wordt makkelijker, want uw werknemers verliezen geen tijd meer omdat het nodige materiaal niet op de juiste werf is, of omdat het niet te vinden is. RFID-tags zijn niet alleen interessant in de bouwsector, maar bijvoorbeeld ook in de branche van de informatica. Dure hardware kan gelabeld worden met een tag en is zo op elk moment te traceren. Benieuwd geworden naar wat Geodynamics met haar RFID-tags in uw bedrijf kan betekenen? Raadpleeg de website voor meer informatie!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier