Blocs
Image default
Aanbiedingen

Hoe de geschikte dakwerker vinden

Het dak van uw huis of bedrijf is de eerste verdedigingslinie als het gaat om de bescherming van uw vastgoedinvestering! Daken zijn over het algemeen het duurste onderdeel dat eigenaars van onroerend goed zullen vervangen. Wanneer het tijd is om een nieuw dakbedekkingssysteem te laten installeren, is het vaak moeilijk om te weten welke dakwerker in Herentals u moet inhuren voor de klus!

Huiseigenaars moeten sceptisch zijn over het inhuren van hun dakdekker op basis van de prijs alleen. Bij het inhuren van een dakdekker krijgt u over het algemeen precies wat u betaalt! Het huren van een dakdekker alleen omdat ze het laagste bod hebben gedaan, kan resulteren in een dak van slechte kwaliteit dat kan lekken en de aantrekkingskracht van uw huis verminderen. Het huren van een dakdekker kan verwarrend zijn, maar eigenaren van onroerend goed kunnen erop vertrouwen dat ze de absoluut beste dakdekker voor hun specifieke dakbedekkingsbehoeften inhuren door een paar belangrijke stappen te volgen.

DAKDEKKERS MET ERVARING IN UW SPECIFIEKE TYPE DAKBEDEKKING

Er zijn tal van dakdekbedrijven bij u in de buurt. Niet alle dakwerkers hebben echter ervaring met uw specifieke type dakbedekking. Dakdekkers moeten gecertificeerd zijn. Een commerciële dakaannemer moet bekwaam zijn in alle soorten platte daken en gecertificeerd zijn bij verschillende commerciële dakbedekkingsfabrikanten. Vraag de dakbedekkingsaannemer die u overweegt of hij ervaring heeft met het installeren van het exacte type dak dat u wilt installeren. Wees specifiek in het beantwoorden van deze vraag. Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het installeren van een metal shake dak, vraag dan aan de dakdekker of zij daadwerkelijk een metal shake dak hebben geïnstalleerd en niet alleen een metalen dak. Dakbedekkingssystemen kunnen zeer verschillend zijn in hun voorbereiding en installatievereisten. Hetzelfde geldt voor zware design shingles, TPO-daken, leistenen daken, pannendaken of elk ander type dak. U wilt een dakdekker inhuren met praktische ervaring in het installeren van het specifieke type dakbedekkingssysteem dat u op uw huis of bedrijf wilt laten installeren!

KENNIS VAN DE DAKBEDEKKINGSCONSTRUCTIE

Helaas zijn niet alle dakdekkerijen deskundig op het gebied van dakbedekking. In de huidige markt kan de dakbedekkingsindustrie lucratief zijn en trekt het mensen aan die slim zijn in marketing en die geïnteresseerd zijn in het bezitten van een winstgevend bedrijf, maar die niet noodzakelijkerwijs kennis hebben van de dakbedekkingsconstructie. Wees specifiek bij het inhuren van een dakbedekkingsbedrijf en stel vragen zoals: Zijn ze op de hoogte van de huidige codes en bouweisen? Zijn ze gecertificeerd bij de dakbedekkingsfabrikant voor uw specifieke dak? Laat ze uw huidige ventilatiesysteem inspecteren? Hebben ze de ventilatiemogelijkheden of -verbeteringen besproken? Laat ze uw dakbedekking inspecteren? Hebben ze u geadviseerd over mogelijk verrot hout dat misschien niet zichtbaar is? Vervangen ze alle pijpvijzels en dakaccessoires? Zullen ze de bestaande dakspanen verwijderen?