Blocs
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist maakt uw woning visueel aantrekkelijker

Langer wachten dan gehoopt op een geschikt bod voor uw woning of appartement? Goed nieuws: een vastgoedstylist kan helpen om uw vastgoed visueel aantrekkelijker te maken voor kopers met interesse. Zo kan u zonder zorgen rekenen op een doeltreffende verkoop! Hoe de service van IntraStijl precies in zijn werk gaat? Lees meteen hieronder verder.

Zo gaat een vastgoedstylist te werk

U bent vast niet de enige waarbij alle hulp met het verkoopklaar maken van uw woning meer dan welkom is. Als verkoper van een pand beslist u helemaal zelf in hoeverre de vastgoedstylist van IntraStijl inspraak heeft. Een concreet en helder stappenplan ziet er ongeveer zo uit:

  • Tijdens een eerste bezoek brengt de expert alle details van de verschillende leefruimtes in kaart. De exacte afmetingen, de sterktes van de ruimte en suggesties voor het interieur worden op papier gezet.
  • Na het collectief bespreken is het mogelijk om een keuze te maken dus prachtige (kartonnen) meubelen en decoratiestukken. De collectie van IntraStijl heeft voor ieder wat wils. Het bedrijf zorgt voor de verhuur van A tot Z. Bovendien zijn alle gehuurde items verzekerd!
  • U bepaalt zelf hoe lang u de uitgekozen items wil huren. De vastgoedstylist van IntraStijl heeft een oplossing op maat van elke woning of appartement.

Een goede indruk nalaten bij bezoekers en zo de kans op verkoop vergroten? Dat zijn de voordelen van de professionele hulp van een vastgoedstylist.

Contacteer het bedrijf en geniet van hun diensten

Neem contact op met IntraStijl en vergeet alle stress over de verkoop van uw pand. Zij zorgen voor een feilloos interieur dat de juiste emoties opwekt bij mogelijke kopers. Wie weet krijgt u sneller een gunstig bod dan verwacht… Bel het bedrijf op of stuur een mail om de mogelijkheden te bespreken. De professionals doen alles om uw pand sneller verkoopklaar te maken!

https://www.intrastijl.be/