Blocs
Image default
Telefonie

De goedkoopste tablet

De goedkoopste tablet

Als je op de markt bent voor de beste goedkope tablet dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u alle topopties, waaronder een scala aan merken en besturingssystemen. 

Zo zijn er tablets als de iPad 10.2 (2019), Amazon Fire HD 8 Plus, en Samsung Galaxy Tab A 10.5, plus een aantal andere. Of u nu de voorkeur geeft aan iPadOS, Android of Amazon’s Fire OS, er moet hier iets voor u zijn.

We hebben onze keuze van de beste goedkope tablets in volgorde van voorkeur geregeld, maar zelfs die aan het einde van deze lijst zijn geweldig voor de prijs.

De juiste voor u zal afhangen van uw behoeften, maar met een gedetailleerd overzicht van elk van hen, moet u in staat zijn om een geïnformeerde selectie te maken. Lees verder om te weten te komen hoe u uw centen het beste kunt uitgeven.

De beste goedkope tablet die je nu kunt kopen, de iPad 10.2 (2019) heeft veel in huis voor de prijs. Het is misschien niet langer de nieuwste instapmodel iPad met de iPad 10.2 (2020), maar dat neemt niet weg dat de iPad 10.2 (2019) een waardig goedkoop alternatief is.

Je krijgt nog steeds een 10.2-inch display, samen met de compatibiliteit van de Smart Keyboard Cover, extra RAM en alle geweldige functies die de nieuwste iPadOS biedt. Zo kun je de iPad 10.2 (2019) als tweede Mac-display gebruiken via de SideCar-functie van MacOS Catalina. Het display is prachtig en helder en kleurrijk, dus het is een prima keuze, zowel als tablet als als secundair scherm.

Het enige zwakke punt is dan de camera, maar dat is een kleine prijs voor het betalen van een kleine prijs. De iPad 10.2 (2019) is misschien niet de nieuwste basis iPad, maar je kunt erop vertrouwen dat hij nog jaren door Apple zal worden ondersteund.

De Amazon Fire HD 8 Plus is in wezen de Amazon Fire HD 8 (2020), maar is net iets beter geworden. Het heeft meer RAM bij 3GB, ondersteunt draadloos opladen (zodat u het kunt gebruiken met een optioneel dock dat het dicht bij een Echo Show brengt), en wordt geleverd met een snellere lader dan de standaard Fire HD 8.

Verder is het veel hetzelfde als zijn goedkopere broer of zus, maar dat maakt het op zich al sneller dan de vorige generatie van de Amazon Fire HD 8, en het geeft je veel meer opslagruimte om mee te spelen.

De Amazon Fire HD 8 Plus is nog steeds niet de snelste van de leien, maar het houdt stand voor wat het kost, en als u een tablet en een slim beeldscherm allemaal in een wilt is het een top keuze – maar voor alleen het tablet gedeelte wilt u misschien de standaard Fire HD 8 (2020) overwegen in plaats daarvan.

Lees meer op: tevredenconsument.nl

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier