Blocs
Image default
Woning en Tuin

Een uniek kunstwerk aan je muur met een hexagon fotocollage

Wat hang jij aan je muur? Een foto? Een schilderij? Heb je er al eens over gedacht om een fotocollage met jouw favoriete herinneringen op te hangen? Er zijn natuurlijk veel manieren om een collage te (laten)maken. Hoe leuk is het om te kiezen voor een uniek ontwerp dat de aandacht trekt? Ontdek de mogelijkheden van het creëren van een fotocollage met hexagons.

De veelzijdigheid van hexagons

Een fotocollage met hexagons blijft boeiend om naar te kijken. De zes hoeken van een hexagon kun je op verschillende manieren met elkaar verbinden. Je kunt kiezen voor een vierkant of een rechthoek, maar eventueel ook een of twee hexagons uit laten steken, waardoor het geheel speelser en origineler is.

Eenvoudig te bevestigen

Hexagon collage is eenvoudig op te hangen dankzij een magnetisch ophangsysteem. Je boormachine heb je niet nodig. Stel dat je na een tijdje iets anders wilt, dan verander je (een deel van) de zeshoekige foto’s. Met de speciale tussenstukjes kun je het ontwerp precies op jouw smaak maken, je kiest de afstanden tussen de hexagons die jij mooi vindt.

Past op diverse ondergronden

Een hexagon fotocollage kun je op veel verschillende ondergronden ophangen, zelfs op een bakstenen muur.

Verkrijgbaar in diverse materialen

De hexagons zijn er in diverse materialen, zoals aluminium, forex en plexiglas. Kies een materiaal dat past bij je eigen stijl en bij de muur waarop je het kunstwerk wil hangen. Wil je stoer, mat of een beetje basic of juist liever glanzend voor een luxe uitstraling?

Welk thema kies je?

Kies bijvoorbeeld voor een collage op thema (zoals familie, fun, reizen, seizoenen of locaties). Plaats de hexagonen zo dat ze een verhaal vertellen of een samenhangende compositie vormen. Er zijn legio mogelijkheden, zo kun je ook variëren met materialen of groottes van de hexagons voor een speels effect of je foto’s op kleur kiezen voor een mooie eenheid in je interieur.

Jouw eigen fotocollage ontwerpen?

We hopen dat je je geïnspireerd voelt om zelf ook een fotocollage met hexagons te ontwerpen. Wij hebben de tools en software om op een simpele manier je eigen unieke ontwerp te creëren. Met onze mooie sjablonen en aanpasbare lay-outs kun je je foto’s eenvoudig in de hexagonen plaatsen en de compositie naar jouw wens aanpassen.

Bestel eenvoudig jouw hexagon foto collage bij Modulari

Modulari zorgt ervoor dat jouw idee en ontwerp tot leven komt. Ontwerp in onze online omgeving en binnen no time hangt jouw eigen creatie thuis aan de muur! Modulari geeft jouw huis dat extra stukje sfeer en eigenheid.Liever een fotocollage in een andere vorm? We hebben ook vierkante en cirkelvormige collages in ons assortiment.