Blocs
Image default
Bedrijven

Digitaal boekhouden houdt je administratie overzichtelijk

Boekhouden betekent een administratie bijhouden met daarin je facturen, je BTW gegevens en al je andere inkomsten en uitgaven. En dat is nog best lastig. Of niet? Yoursminc introduceert een boekhoudprogramma waarmee het bijhouden van je administratie veel makkelijker wordt. Je behoudt zo het overzicht en je bespaart zeeën van tijd. Wanneer begin jij?

Wat je moet weten over boekhouden voordat je begint

Allereerst is het van belang om de facturen en aankoopbewijzen die je hebt in het systeem in te voeren. Wanneer je dit hebt gedaan zal je merken dat het veel makkelijker is om bijvoorbeeld facturen uit te sturen of om betalingen via je webshop te registreren. Voor alle inkomsten en uitgaven van je bedrijf moet je vervolgens periodiek BTW aangifte doen bij Intervat. Wat je daarvoor moet doen? Eigenlijk niets meer want je hebt je geldstromen al verwerkt bij de eerste stap. Het programma van Yoursminc genereert een rapport met je voorlopig BTW aangifte waar je alleen nog een akkoord op hoeft te geven. Zo wordt zelf boekhouden wel heel makkelijk. En zo hoort het ook.

Ervaar het gemak van Yoursminc zelf

Wil je meer weten over het programma of zou je het graag willen proberen? Laat het weten via het contactformulier op de website of via de chat. Je krijgt dan een proefversie toegestuurd die je 3 maanden lang gratis kunt proberen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier