Blocs
Image default
Sport

Spieropbouw creëren met BSN EPOZINE-O2

 

BSN EPOZINE-O2 (180 TABS)

Ik gebruik dit product nog maar sinds kort maar merk nu al de nodige veranderingen en die zijn positief. Ik slik drie keer per dag drie van deze pillen een half uur voor de maaltijd of als dat niet lukt slik ik ze twee uur na m’n laatst genomen maaltijd. Door BSN EPOZINE-O2 krijgt mijn bloed meer zuurstof en zorgt voor de optimale aanmaak van mijn rode bloedcellen. De zuurstof wordt weer in aan je spieren afgegeven tijdens je intensieve training en zorgt ervoor dat ik minder snel ging verzuren. Ik merk ook dat ik tijdens m’n trainingen veel langer door kan gaan en dat het me veel makkelijker af gaat. Ik kan nu veel meer extra oefeningen doen zonder dat ik uitgeput raak. Ik stop nu niet meer zomaar maar ga gewoon door met plezier.

 

Na m’n oefeningen merk ik dat ik minder pijn heb en dat ik mijn spierafbraak veel minder is. De pillen zijn makkelijk te slikken en blijven niet achterin je keel hangen waar ik vaak toch wel last van had met andere producten. De prijs van dit product vind ik erg meevallen, als je ziet wat ik er voor terug heb gekregen dan is het de prijs meer dan waard. Om enig resultaat van dit product te willen hebben moet je het toch wel vier weken slikken. Ik gebruik het nu twee en een halve week en begin nu het verschil echt te merken. Het bestellen via de website gaat goed je krijgt het product snel geleverd als je betaald hebt. Zoals het hoort!!

 

Spieropbouw creëren met BSN EPOZINE-O2 is zeker goed te doen!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier